fbpx

PROMOTIE ANIVERSARA 5 ANI

Pe 9 februarie 2013 a fost brevetata tehnologia Virtual Cell

Pentru a sarbatori cea de-a 5-a aniversare a Virtual Cell, FORTINET lanseaza promotia Jubilee care acopera solutii de tip Wireless Controller.

Oferta va permite sa cumparati la preturi exceptionale doua dintre cele mai apreciate solutii: Fortinet AP822I  (access point-uri perfecte pentru incaperi cu temperaturi intre 0 si 50 ° C) si FortiWLC  controllere echipate cu tehnologie Virtual Cell care suporta pana la 11 dispozitive wireless (/mp) in reteaua WiFi.

PROMOTIE ANIVERSARA 5 ANI 1

PROMOTIE ANIVERSARA
oferta valabila doar pentru reselleri FORTINET

Fortinet AP822I (cu FortiCare inclus pentru 1 an)
299€* +TVA

La achizitia a 5 echipamente x Fortinet AP822I:
59 % discount**
(la controllerele FortiWLC-50D, FortiWLC-200D)

 

*RRP Fortinet AP822I: 499 €
**discount standard pentru FortiWLC-50D, FortiWLC-200D: 30% din lista de preturi


Preturile promotionale si reducerile sunt valabile in limita stocului disponibil.


* pret recomandat de vanzare pentru enduser Fortinet AP822I: 499 €
** pret recomandat de vanzare pentru enduser FortiWLC-50D, FortiWLC-200D: 30% din lista de preturi

De ce controlerele wireless FortiWLC?

Recuperati puterea pe LAN wirelss datorita tehnologiei brevetate Virtual Cell* si obtineti performanta oferita de standardul 802.11ac. Tehnologia de radiofrecventa permite servicii eficiente pentru pana la 11 dispozitive/mp, iar abordarea unica a afacerii, desfiintand licentele necesare pentru punctele de acces, va permite extinderea retelei la valorile maxime suportate de controllere in urmatorii ani de functionare.

Virtual Cell nu necesita o planificare a canalelor radio si ofera flexibilitate de design – puteti schimba intotdeauna punctul de instalare, puteti adauga sau transfera temporar puncte in locuri cu densitatii mari ale clientilor – situatii frecvente in cazul halelor de productie, a arenelor sportive sau a spatiilor dedicate unor evenimente mari.

 

Controller-ul gestioneaza autentificarea si criptarea punctelor de acces wirelss si efectueaza algoritmi avansati de partajare a latimii de banda intre clientii retelei. Puteti extinde cu usurinta capabilitatile FortiWLC cu mecanismele de aplicare a politicilor si de prevenire a intruziunilor (WIPS). Controller-ul, impreuna cu pachetul de management al retelei FortiWLM, asigura vizibilitatea aplicatiilor, gestionarea inteligenta, centralizata si serviciile wireless flexibile in reteaua dvs. Se integreaza, de asemenea, cu Fortinet Connect, ca parte a unei solutii complete BYOD si de acces al clientilor.

 

* Tehnologie dezvoltata de Meru Networks, achizitionata in 2015 de catre Fortinet.