fbpx
Red Hat Ansible Automation 1

Imbogatiti-va abilitatile de administrare Windows cu ajutorul Red Hat Ansible Automation

Ultima perioada a venit peste noi cu o multime de schimbari, atat in ce priveste modul de lucru, cat si cand vine vorba de felul in care ne petrecem timpul liber. Conteaza foarte mult insa cum privesti lucrurile. Daca esti deschis sa vezi si avantajele acestei situatii, atunci cu siguranta vei trece mai usor peste aceasta perioada. Partea buna a lucrurilor e ca ai mai mult timp pentru dezvoltarea profesionala. Iar cursurile online vin in sprijinul tau.

Distribuitor Red Hat in Romania !

Veracomp, in calitate de distribuitor Red Hat in Romania si centru de examinare autorizat Red Hat, iti ofera 10% discount pentru trainingul Microsoft Windows Automation cu Red Hat Ansible, DO417.

Esti un administrator de server Windows care-si doreste sa automatizeze sarcinile de administrare pentru a implementa fluxul de lucru DevOps?

Rezerva-ti astazi locul la noul curs Red Hat, Microsoft Windows Automation cu Red Hat Ansible, DO417.

Ce ai tu de castigat?

Vei scrie si rula activitati de automatizare Windows folosind Red Hat Ansible Automation intr-un mediu Windows. Vei scrie proiecte Ansible din statia de lucru Windows, vei stoca istoricul tuturor modificarilor din sistemul de control Git based si vei executa si rezolva problemele respective din interfaita web a Red Hat Ansible Tower.

5 zile de virtual training in care vei invata:

 • Configurarea sistemelor Microsoft Windows pentru a fi gestionate cu Red Hat Ansible
 • Scrierea Red Hat Ansible playbooks pentru a automatiza mai multe sarcini si pentru a le aplica sa administreze gazdele
 • Automatizarea activitatilor comune de administrare a sistemului Windows Server folosind Red Hat Ansible.

Ce castiga compania?

Utilizarea eficienta a Red Hat Ansible Automation pentru infrastructura IT Windows ajuta la imbunatatirea agilitatii operationale, asigurand in același timp securitatea, consecventa si repetabilitatea operatiunilor necesare. Gestionarea solutiilor de automatizare pe platforme multiple (cu instruire pe Linux și automatizarea retelei de la Red Hat).

Nu rata sansa de a-ti rezerva locul intr-unul din cursurile noastre viitoare DO417

REZERVA UN LOC ACUM

OFERTA ESTE VALABILA DOAR PANA LA DATA DE 29 MAI

 • Cand are loc trainingul ?

  In functie de cerere se vor crea clase publice sau dedicate.

 • Unde are loc trainingul ?

  Trainingul se va desfasura Online.

 • Cui se adreseaza acest curs?

  Administratorilor Windows Server interesati sa automatizeze sarcinile de management si sa utilizeze instrumente de automatizare pentru a implementa fluxul de lucru DevOps.

 • Cerinte preliminare:

  • Experienta in administrarea Windows Server
  • Nu este necesara experienta pe platforma Ansible Automation sau Linux®
Red Hat Ansible Automation 3