Red Hat OpenShift

Cu mai bine de 20 de ani in urma, Red Hat a avut o idee sclipitoare, o noua viziune asupra modului in care pot fi dezvoltate aplicatiile software. Red Hat are convingerea ca, pentru a realiza un progres tehnologic solid, colaborarea dintre liderii IT, adeptii sistemelor open source, dezvoltatori si furnizori este esentiala.

Ce este OpenShift

Red Hat® OpenShift® este o platforma completa de aplicatii de nivel enterprise, create pentru containere cu Kubernetes.

Red Hat OpenShift

Kubernetes enterprise si nu doar atat

Red Hat® OpenShift este o platforma de aplicatii de tip container care implementeaza la nivel enterprise tehnologii de tip Docker si Kubernetes. Indiferent de arhitectura de aplicatii existenta, OpenShift ofera usurinta si eficienta in a construi, a dezvolta si a efectua implementari in aproape orice tip de infrastructura, publica sau privata.

Indiferent de tipul de infrastructura – on premises, cloud public sau privat – aceasta platforma premiata va va ajuta sa puneti in practica urmatoarele inovatii care va pot furniza diferentiatori competitivi.

Vezi raportul IDC privind valoarea de business a solutiei OpenShift

Aplicatii stateful si stateless

Red Hat OpenShift ruleaza si suporta atat aplicatii stateful, cat si stateless. Astfel utilizatorul va putea sa profite de containere fara a fi nevoie sa intervina in arhitectura aplicatiilor enterprise.

Consultati documentatia despre Red Hat OpenShift

Modernizarea aplicatiilor

In combinatie cu Red Hat JBoss Middleware, Red Hat OpenShift furnizeaza servicii native cloud compuse, inclusiv instrumente pentru dezvoltatori, pentru integrare, automatizare business, gestionarea datelor etc. In acest fel aplicatiile pot fi dezvoltate mai rapid, mai inteligent si cu o mai mare flexibilitate pentru a raspunde eficient provocarilor care pot aparea odata cu dezvoltarea sistemelor distribuite cu microservicii. Avand functionala aceasta platforma moderna pentru aplicatii, se poate inlatura povara intretinerii aplicatiilor invechite.

Afla cum KeyBank si-a accelerat procesele cu OpenShift

Dezvolti mai bine si mai durabil in mediul cloud hibrid

OpenShift se poate implementa si este suportat pe platforma Red Hat Enterprise Linux—baza actuala pentru numeroase sisteme cloud publice si private. Dintre acestea, mentionam doar cateva: Amazon Web Services, Azure, Google Cloud Platform, VMware. Cu OpenShift, puteti oferi o singura platforma de aplicatii pentru containere in toate aceste sisteme de cloud public si privat, iar cu Red Hat OpenShift Container Platform pe Microsoft Azure, puteti crea, implementa si gestiona servicii si aplicatii containerizate.

Testeaza-ne solutiile!

Alege DevOps

Red Hat OpenShift pune la dispozitia echipelor de dezvoltare si a celor operationale o platforma si un set de instrumente comune. Astfel, cele doua echipe se vor alinia unui flux comun de procese dedicate dezvoltarii si intretinerii continue a aplicatiilor. Cu aceasta abordare, se pot elimina elimina procesele lente pentru a functiona in ritmul pe impus de fiecare business in parte.

Afla mai multe despre DevOps

CARACTERISTICI SI AVANTAJE

 

Red Hat OpenShift este o platforma completa de aplicatii pentru containere care integreaza in mod natural tehnologii precum Docker si Kubernetes – un sistem puternic de gestionare a clusterelor de tip container si cu sistem de orchestrare – bazata pe solutia enterprise Red Hat Enterprise Linux®.

Red Hat OpenShift integreaza arhitectura, procesele, platformele si serviciile necesare pentru a pune in valoare echipele de programatori si pe cele operationale. OpenShift ruleaza eficient in aproape orice tip de mediu si permite organizatiilor si companiilor sa formuleze un raspuns eficient la cererile clientilor, reducand totodata semnificativ costurile legate de infrastructura.

Dezvolta, instaleaza, scaleaza

Automatizati crearea, implementarea si gestionarea aplicatiilor astfel incat sa va puteti concentra pe scrierea de cod pentru urmatoarea idee mareata.

OpenShift pentru programatori

Dezvoltati mai rapid software superior

OpenShift ofera dezvoltatorilor de software mai multe optiuni si putere de decizie.

Probabil ca nu exista 2 programatori care sa lucreze identic. Cu Red Hat OpenShift, programatorii pot dezvolta aplicatii cu mai mare usurinta utilizand o librarie de tehnologii suportate, asa incat echipele de specialisti pot alege limbajul, platformele si bazele de date pe care sa le foloseasca pentru a-si dezvolta aplicatiile. OpenShift ofera utilizatorilor caracteristica source-to-image (S2I) cu ajutorul careia pot fi generate in mod automat noi imagini container, simplificand generarea rapida de cod de programare. Organizatiile au si acestea posibilitatea de a veni cu propriile imagini container fara a folosi in mod obligatoriu S2I.

Programatorii pot decide care vor fi serviciile de cloud public sau privat utilizate prin consultarea catalogului de servicii OpenShift. Echipele de programatori primesc acces la mediile solicitate la cerere, in mod constant, pe parcursul tuturor etapelor de dezvoltare si productie. Datorita integrarii cu fluxuri de lucru standardizate, OpenShift ofera echipelor de programare posibilitatea de a reduce timpul necesar dezvoltarii pana la punerea in productie a aplicatiilor, cu avantajul de a utiliza tehnologiile pe care le prefera.

OpenShift pentru zona operationala

Kubernetes pentru oricine

Concentrati-va pe punerea in valoare a echipelor de programatori, nu pe modul in care ruleaza Kubernetes.

Kubernetes a devenit una dintre cele mai importante platforme container open source pentru managementul si orchestrearea proiectelor. Chiar si numai instalarea si rularea de Kubernetes pot ridica o serie de provocari si pot presupune eforturi serioase de invatare. Ca atare, instalarea, testarea si intretinerea platformei Kubernets cu uneltele specifice de networking, stocare, securitate si monitorizare reprezinta o provocare suplimentara pentru echipele operationale.

OpenShift ofera un ajutor real echipelor operationale facilitandu-le accesul la solutii out-of-the-box, la extensii si plugin-uri validate ale tertilor. Red Hat are o expertiza acumulata in rularea de Kubernetes si are parteneriate solide cu clientii care ruleaza containere in cadrul productiei, asa incat clientii isi pot concentra atentia pe punerea in valoare a echipelor de lucru si pe calitatea rezultatelor acestora.