fbpx

REGULAMENT PROMOTIE „Veracomp iti prelungeste vacanta”

 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI:
  Campania promotionala “Veracomp iti prelungeste vacanta” (denumita in cele ce urmeaza “Campania”) este organizata de VERACOMP EUROPE SRL cu sediul social in Str. Dr. Victor Babes nr. 19, sector 5, Bucuresti, inregistrata la registrul comertului sub nr. J40/9122/10.05.2007, CIF R021711588, denumita in continuare “Organizator”.Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament („Regulamentul”), obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii.
 2. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
  Prezenta Campanie se desfasoara pe teritoriul Romaniei.
 3. DURATA CAMPANIEI
  Campania va fi lansata la data de 09 noiembrie 2015si se va desfasura pana la data de 31 decembrie 2015.
 4. PRODUSE PARTICIPANTE:
  Produsele participante sunt echipamente Fortinet, din categoria Advanced Technology, atat produse hardware, cat si software. Informatii despre produsele participante se regasesc la adresa www.fortinet.com, precum si pe site-ul companiei Veracomp Europe www.veracomp.ro.
 5. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI
  Pentru a putea participa la Campania Fortinet, Participantul trebuie sa fie partener Veracomp.Participarea la Campanie se va face in mod voluntar prin tranzactionarea de produse Fortinet, prin plasare de comanda ferma.Valorile tranzactionate trebuie sa fie rezultatul unor discounturi conform nivelelor de parteneriat.

  Pragul minim pentru valorile comenzilor in urma carora Participantii vor primi un city break sunt exprimate in euro : 5.000 de euro. Acest prag poate fi atins, prin plasarea de Comenzi multiple, pana la data incheierii promotiei sau a unei singure Comenzi a carei valoare este de minim 5.000 de euro. Valorile care depasesc pragul minim se vor reporta si se vor lua in considerare pentru un nou prag.

  Promotia este valabila pana la data de 31 decembrie.

 6. DESCRIEREA PREMIILOR:
  In cadrul promotiei, se vor acorda premii constand intr-un city break pentru doua persoane in Romania, la alegere, in Poiana Brasov sau Paltinis. Fiecare pachet turistic contine:

  • weekend 2 nopti
  • mic dejun 2 persoane inclus
  • fisa cont de 300 ron/ sejur/ camera
  • acces gratuit sauna
  • acces gratuit piscina
  • acces grauit sala gimnastica

  Voucherele vor trebui consumate pana la data de 29 februarie 2016.

 7. LITIGII
  In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.
 8. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
  Regulamentul oficial al campaniei promotionale Fortinet este disponibil pe site-ul companiei Veracomp Europe, www.veracomp.ro.