fbpx

Telefonie IP si analog

Folosind reteaua IP ca infrastructura de baza pentru telecomunicatii, serviciile de telefonie IP  reprezinta forma evoluata de telecomunicatii (voce, fax, SMS, si/sau aplicatii voce-mesagerie) cu ajutorul careia administratorul poate realiza un control mai bun al costurilor, dar si al modului in care sunt utilizate aceste servicii de catre beneficiari.

Telefonia analog

Comunicatia analogica reprezinta transmiterea informatiilor folosind tehnici cu semnale continue, nediscrete, tranzitorii, prin intermediul telefonuluiradioului si al televiziunii.

Liniile telefonice analogice se adreseaza companiilor mici si mijlocii care doresc folosirea simultana a pana la opt linii analogice, fiind o metoda eficienta din punct de vedere al costurilor si de a obtne un grad de calitate similar liniilor digitale. Desi acestea nu au aceeasi flexibilitate de configurare si administrare, liniile telefonice analogice reprezinta solutia clasica de telefonie, cel mai des folosita de utilizatori de la aparitia telefoniei fixe.

Solutiile analogice ClearOne:

Serviciile de conferinte personale ClearOne au devenit populare atat pentru companiile mari, cat si pentru cele mici.

Difuzorul CHAT® si setul cu casca ofera o claritate audio de neegalat full-duplex si se conecteaza la o mare varietate de dispozitive pentru conferinte oriunde si ori de cate ori doriti.

Soluțiile INTERACT® ofera solutii complete de conferinte audio de camera, compatibile cu PC-uri sau laptopuri care ruleaza o varietate de programe de comunicatii unificate.

Doriti mai multe informatii despre solutii
La cerere, va putem trimite informatii suplimentare despre aceasta solutie. Pentru a obtine informatii suplimentare, va rugam, completati formularul de contact

Contactati-ne

  • As dori sa aflu mai multe informatii si sunt interesat de?


Adresa firma
Persoana de contact

Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora."

Politica de confidentialitate

Solutiile noastre se bazeaza pe urmatoarele branduri
ClearOne, Fortinet, Huawei Enterprise, Polycom, Yealink

Inchideti ×

ClearOne

ClearOne

ClearOne este o companie globala care proiecteaza, dezvolta si vinde solutii de conferinte, colaborare si streaming pentru comunicatii audio si video. Performanta si simplitatea solutiilor sale avansate ofera niveluri fara precedent de functionalitate, fiabilitate si scalabilitate.

Aflati mai multe

Inchideti ×

Fortinet

Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper pentru aproximativ $3.5 miliarde) si este condusa de o echipa puternica de management, cu experienta ...

Aflati mai multe

Inchideti ×

Huawei Enterprise

Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de industrie, precum sectorul de guvernare si public, financiar, de transport, energie electrica, energie, ...

Aflati mai multe

Inchideti ×

Polycom

Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza servicii mai bune pentru clienti, pentru a dezvolta educatia si salva vieti. Polycom si ecosistemul sau ...

Aflati mai multe

Inchideti ×

Yealink

Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: "colaborare ușoară, productivitate ridicată". Soluțiile UC de înaltă calitate ale companiei îmbunătățesc ...

Aflati mai multe

Acest tip de solutie este dedicat urmatoarelor sectoare
Administratie publica si Guvern, Comert si servicii, Educatie, Finante si asigurari, Sanatate, Telecomunicatii