fbpx

NAC

Network Access Control

Controlul accesului la retea sau NAC este o solutie de acces la retea de tip  zero-trust, care ofera utilizatorilor o vizibilitate sporita a dispozitivelor Internet of Things (IoT) din reteaua companiei.

Aceasta tehnologie exista de aproape doua decenii, dar o noua generatie de solutii ajuta organizatiile sa tina pasul cu suprafata de atac din ce in ce mai extinsa de astazi, oferind nu numai vizibilitatea mediului de retea, ci si aplicarea si controlul politic dinamic. Indiferent daca dispozitivele se conecteaza din interiorul sau din afara retelei, acesta poate raspunde automat la dispozitive compromise sau la activitati anormale.

Capacitatile de monitorizare si raspuns sunt deosebit de critice, deoarece multe dispozitive supun utilizatorii la riscuri suplimentare prin intermediul unui software compromis, slab scris si un-patchable.

NAC este o parte importanta a unui model de acces la retea Zero Trust pentru securitate, in care increderea nu mai este implicita pentru utilizatori, aplicatii sau dispozitive care incearca sa acceseze reteaua si pentru care echipele IT pot sti cu usurinta cine si ce acceseaza reteaua, precum si modul de protejare a activelor corporative atât in ​​retea, cât si in afara acesteia.

Cum securizeaza solutia NAC reteaua

NAC ofera vizibilitate asupra a tot ceea ce este conectat la retea, precum si posibilitatea de a controla acele dispozitive si utilizatori, inclusiv raspunsuri dinamice si automatizate. Acesta joaca un rol in consolidarea infrastructurii generale de securitate a retelei.

Doriti mai multe informatii despre solutii
La cerere, va putem trimite informatii suplimentare despre aceasta solutie. Pentru a obtine informatii suplimentare, va rugam, completati formularul de contact

Contactati-ne

  • As dori sa aflu mai multe informatii si sunt interesat de?


Adresa firma
Persoana de contact

Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora."

Politica de confidentialitate

Solutiile noastre se bazeaza pe urmatoarele branduri
Extreme Networks, Fortinet

Inchideti ×

Extreme Networks

Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati mari, pana la guverne federale si locale din intreaga lume. Extreme Networks ofera o gama completa ...

Aflati mai multe

Inchideti ×

Fortinet

Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper pentru aproximativ $3.5 miliarde) si este condusa de o echipa puternica de management, cu experienta ...

Aflati mai multe