fbpx

Training

Instruieste-te, certifica-te, participa la training, fii inaintea competitiei

Training 1

Accesate via Academia Veracomp, Veracomp pune la dispozitia partenerilor sai peste 70 de traininguri acreditate si certificate de furnizorii externi. Acestea sunt livrate atat online, cat si on-premises pe intreg teritoriul Romaniei.

Certificarile au rolul de a mentine partenerii Veracomp aliniati cu initiativele furnizorilor externi, nevoile pietei, oferindu-le beneficii financiare si sporindu-le competitivitatea.

Avand expertiza, partenerii pot identifica mult mai usor nevoile clientilor, permitandu-le sa anticipeze provocarile si sa-si construiasca afaceri care sa ofere solutii reale.

Serviciile noastre de educatie:

Workshopuri pregatitoare

Laboratoare de tip hands-on

Instructori certificati

Best practice de la instructori certificati si cu experienta

Training clienti finali

Traininguri dedicate clientilor finali

Invatare flexibila si personalizata

Cursuri on-site, online sau in laboratoare dedicate

Brandurile pentru care Veracomp poate oferi training:

Training 3
Training 5
Training 7
Training 9
Training 11
Training 13
Training 15
Training 17
Training 19
Training 21

Traininguri in desfasurare:

SD-BRANCH FAST TRACK

SD-BRANCH FAST TRACK

20 mai 2021 09:30 - 12:30

Continuam seria fast track-urilor pe 20 mai la Targu Mures cu un laborator dedicat solutiei SD-Branch. SD-Branch este, categoric, urmatorul pas in evolutia...

Training certificare NSE4

Training certificare NSE4

24 mai 2021 - 28 mai 2021 09:00

Certificarea oficială Network Security Professional (NSE4) este titlul care oferă informații și dezvoltă aptitudini necesare pentru configurarea,...

Training 25

Doriti mai multe informatii despre solutii
La cerere, va putem trimite informatii suplimentare despre aceasta solutie. Pentru a obtine informatii suplimentare, va rugam, completati formularul de contact

Contactati-ne

  • As dori sa aflu mai multe informatii si sunt interesat de?


Adresa firma
Persoana de contact

Acest formular reprezinta acordul Dvs conform Regulamentului (UE) 679/2016 aplicabil din 25.05.2018. Prin completarea sa, va exprimati acordul ca VERACOMP EUROPE SRL. CUI RO 21711588, inregistrata la ONRC cu nr J40/2007 avand sediul in Str. Grigore Romniceanu 20, sector 5, Bucuresti, sa prelucreze datele dvs personale, comunicate catre aceasta prin intermediul acestui formular.

Va puteti retrage oricand doriti consimtamantul printr-un mesaj la adresa de e-mail office@veracomp.ro sau prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la Veracomp. Veracomp cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora."

Politica de confidentialitate