fbpx

Stiri

Stiri 1

Modificare nume Veracomp : Exclusive Networks Technology Romania

Începând cu 15 iunie 2022, Veracomp – Exclusive Networks România va funcționa sub numele Exclusive Networks Technology Romania. Această schimbare este punctul culminant al unui proces inițiat în august 2020, legat de achiziția Veracomp S.A. de către distribuitorul global cu valoare adaugată - Exclusive Networks. Citește mai mult »
Stiri 9

Cele mai apreciate companii de securitate cibernetica

eSecurity Planet a realizat recent un top al primelor 20 cele mai apreciate companii de securitate cibernetica din lume, bazat pe recenzii ale utilizatorilor, caracteristici si beneficii ale produselor, rapoarte ale analistilor, teste independente de securitate si cazuri de utilizare. Trei dintre producatorii din portofoliul Veracomp-Exclusive Networks sunt listati intre primii 11 producatori recomandati de eSecurity Planet Citește mai mult »
Stiri 11

Importanta securitatii in DevOps

Securitatea joaca un rol esential in modul in care organizatiile folosesc tehnologiile native din cloud si, de obicei, este mult mai dificil de abordat decat pur si simplu initierea si rularea containerelor. Citește mai mult »
Stiri 13

TOP 5 tendinte SAN in 2022

Retelele de zona de stocare (SAN) dominau, la un moment dat, intregul univers al solutiilor de stocare. Folosirea stocarii in bloc a deenit baza pentru cea mai mare parte a stocarii organizatiilor. Dar aparitia cloud-ului a schimbat totul. Citește mai mult »
Stiri 17

Cea mai puternica alianta de securitate cibernetica

Mai multe companii si-au unit fortele pentru a crea o coalitie tehnologica de securitate cibernetica si au lansat Operational Technology Cybersecurity Coalition, care are ca ca scop intarirea apararii sistemelor de control industrial (ICS) si consolidarea infrastructurii critice din Statele Unite. Citește mai mult »

Cautati informatii