Stiri

Poti apara doar ceea ce vezi

Multa vreme ignoranta a fost considerata o binecuvantare. Lumea a evoluat, iar astazi biblicul “fericiti cei saraci cu duhul” pierde adepti in favoarea principiului “informatia inseamna putere”. Citește mai mult »

Rapoartele automatizate pot accelera eficienta in domeniul bancar

Pentru companiile din domeniul financiar-bancar, efortul de a face mai mult cu mai putine resurse este pare un etern deziderat. In prezent, datorita tehnologiilor digitale avansate, precum inteligenta artificiala (AI), machine learning (ML), calculul cognitiv si alte initiative moderne capabile de a reduce ponderea proceselor traditionale si de a reduce costurile, rezultatele nu intarzie sa apara. Citește mai mult »

VERACOMP: 12 ANI DE ¬DISTRIBUȚIE CONSULTATIVĂ DE SOLUȚII IT

VERACOMP a organizat joi, 3 octombrie, evenimentul anual dedicat partenerilor, „IT OUT OF THE BOX”. Evenimentul, desfășurat sub emblema „ExperienceIT”, marchează 12 ani de existență, evoluție și experiență a companiei în domeniul distribuției consultative, perioadă în care distribuitorul și-a menținut angajamentul de a dezvolta un portofoliu de soluții IT bazat pe tehnologii inovative. Citește mai mult »

De la marketing, la realitate

"Unul dintre furnizorii din China ne-a trimis un e-mail prin care ne solicita sa facem plata intr-un alt cont decat cel uzual, motivand un audit. E-mailul era trimis de pe contul persoanei responsabile de plati, incluzand toata corespondenta anterioara cu reprezentantul Akai Romania. " Citește mai mult »

Yealink DECT IP Multi-Cell System W80B

Yealink, furnizor mondial de terminale pentru comunicare globala unificata (UC), a anuntat recent lansarea oficiala a sistemului sau multifunctional Yealink DECT IP W80B. „Noul DECT multicelular reprezinta o dezvoltare majora in gama de produse Yealink, indicand inca o data de ce Yealink este unul dintre principalele branduri de telefonie IP”. Citește mai mult »

Security Fabric Roadshow

Nevoia de securitate nu poate fi solutionata cu o bagheta magica. In contextul evolutiei infrastructurilor de date, echipele de securitate trebuie sa evolueze pentru a ramane cu un pas in fata atacatorilor si a celor mai recente amenintari pentru ca identificarea, izolarea si remedierea incidentelor de securitate sunt procese care, in unele cazuri, sunt masurate in sute de zile. Citește mai mult »

Cautati informatii