fbpx

Stiri

Stiri 1

VERACOMP ISI CONSOLIDEAZA PORTOFOLIUL DE SOLUTII DE SECURITATE CU WALLIX

Bucuresti, 7 iulie 2020. Veracomp, distribuitor consultativ de solutii IT, a semnat recent acordul de distributie pentru intreaga gama de solutii WALLIX. Prin adaugarea solutiilor WALLIX portofoliului sau, Veracomp isi consolideaza portofoliul de solutii pe segmentul securitatii, in special pe zona solutiilor de management si control al accesului utilizatorilor la servere, terminale si alte bunuri din retea in mediile cloud. Citește mai mult »
Stiri 3

Transformarea digitala accelerata prin vizibilitatea si controlul complet al aplicatiilor

F5 a lansat recent noi solutii care asigura un nivel de sporit de control si vizibilitate a aplicatiilor, pe intregul ciclu de viata a acestora. Noile solutii ofera companiilor o imagine completa asupra perfomantei si sanatatii aplicatiilor, impreuna cu controale integrate de gestionare a traficului, securitatii si API pentru a actiona pe baza acestor informatii, identificand noi modalitati de a reduce cheltuielile operationale si de a reduce costurile de timp. Citește mai mult »
Stiri 5

Programul Fortinet Network Security

Profitati de optiunile Fortinet de a da examenul online din confortul propriului camin! Inscrieti-va acum la un training online Fortinet si veti putea invata in ritmul propriu, de oriunde si da examenul de oriunde. Inregistrati-va la examen si selectati optiunea de a da examenul «de acasa sau de la birou». Citește mai mult »
Stiri 7

O imagine de ansamblu asupra peisajului amenintarilor cibernetice

Suprafata de atac a organizatiilor continua sa se extinda, iar viteza si complexitatea atacurilor cibernetice continua sa faca apararea retelei tot mai dificila. Cu echipele IT in alerta constanta si o mare parte a timpului petrecut pentru a stinge focul, organizatiilor le este tot mai greu sa ia o pauza si sa priveasca imaginea de ansamblu. Citește mai mult »
Stiri 9

ExtremeCloudIQ

Recent, Extreme Networks a achiziionat Aerohive Networks, un pionier in solutii de networking administrate in cloud. Acest parteneriat ofera clientilor mai multe optiuni pentru tehnologia wired si wirelesss cloud si on-premises, ducand si la nasterea unei noi solutii, ExtremeCloudIQ. Citește mai mult »
Stiri 15

Proiectele de securitate sunt astazi prioritare

Proiectele de securitate cibernetica – chiar si cele mai importante – deseori au termene prelungite de implementare, fie din cauza limitarilor bugetare, din lipsa de resurse umane sau – pur si simplu – pentru ca nu reprezinta o prioritate. Citește mai mult »

Cautati informatii