Stiri

Software-ul F5: cu 30% mai apreciat in 2019 fata de 2018

Cu venituri totale de 544.9 milioane USD in al doilea trimestru al anului fiscal 2019, F5 inregistreaza la nivel general o crestere de 2% (fata de 533.3 milioane USD in trimestrul 2 al anului fiscal 2018), crestere datorata in principal segmentului de solutii software, care a inregistrat o crestere efectiva de 30%. Citește mai mult »

Comunicatii Unificate – un mod de lucru

Combinatia de noi instrumente de comunicatii hardware si software a transformat telecomunicatiile simple vocale intr-o solutie comerciala mult mai larga si mai bogata, una care acum include capabilitati video si de partajare a datelor, denumita Unified Communications (UC), chiar daca pe alocuri aceasta denumire poate fi usor defectuoasa. Citește mai mult »

Migrarea in cloud, in siguranta

Conform studiului realizat de in 2018 de catre IDC Cloud Computing Survey , 73% dintre organizatii au deja cel putin o aplicatie sau o parte din infrastructura IT in cloud, iar alte 17% intentioneaza sa faca acest lucru in urmatoarele 12 luni. Totodata, 42% dintre organizatii folosesc mai multe cloud-uri. In plus, organizatiile au bugetat in medie 3,5 milioane de dolari pentru investitiile in cloud in 2019, o crestere de aproape 36%. Citește mai mult »

Arcserve rezolva provocarile protectiei datelor

Arcserve, cel mai experimentat furnizor de solutii de protectie a datelor din lume, a anuntat recent lansarea noii versiuni a Arcserve Unified Data Protection (UDP), solutie de top in industrie prin care se asigura protectia completa a oricarui tip de date. Citește mai mult »

Subiecte de interes la RSA Conference 2019

Panelul specialistilor in criptografiere, care are loc in cadrul evenimentului anual  RSA Conference, este probabil unul dintre cele mai asteptate momente ale anului. Este locul si momentul in care specialisti de top abordeaza teme de maxim interes, precum securitatea cibernetica sau protectia datelor. Citește mai mult »

Huawei anunta rezultatele financiare pe primul trimestru din 2019

Huawei a anuntat la inceputul saptamaniii rezultatele financiare pe primul trimestru din 2019. In Q1 al acestui an, Huawei a generat venituri de 179.700.000.000 CNY, in crestere cu 39% fata de anul trecut. Marja de profit net al companiei in Q1 2019 a fost de cca 8%, usor crescuta fata de aceeasi perioada a anului trecut Citește mai mult »

Cautati informatii