fbpx

Stiri

Stiri 9

2021 Cyberthreat Defense Report

Pentru a intelege mai bine prioritatile, perceptiile si strategiile de aparare impotriva amenintarilor actuale de securitate, Gigamon a intocmit un raport actualizat cu informatii provenite de la specialisti IT din intreaga lume. Citește mai mult »
Stiri 13

F5 isi consolideaza portofoliul de securitate cloud prin achizitia Threat Stack

F5 a anuntat recent un acord definitiv privind achizitionarea companiei private Threat Stack, lider in securitatea cloud si protectia sarcinilor de lucru. Solutiile de protectie API si a aplicatiilor de la F5, combinate cu capabilitatile si expertiza de securitate cloud Threat Stack, vor spori vizibilitatea asupra infrastructurii aplicatiilor si a sarcinilor de lucru, facilitand clientilor posibilitatea sa adopte o postura de securitate consistenta in orice cloud. Citește mai mult »
Stiri 15

Super-producatorul care da un sens sintagmei “Zero Trust Security”

Daca sunteti un profesionist in domeniul securitatii, exista multe motive pentru care sa va tina in priza noaptea, de la atacuri ransomware paralizante la incalcari costisitoare de securitate a datelor. Tocmai de aceea apelezi la furnizori de solutii de securitate de incredere, nu? Dar ce se intampla daca va incredeti in oameni sau companii care induc in eroare prin evaluari exagerate? Citește mai mult »
Stiri 17

Inginerul principal de securitate Gigamon intre primii 10 experti de securitate cibernetica

Gigamon, lider pentru solutii de vizibilitate si analitice cloud, a anuntat la inceputul lunii ca Joe Slowik, principalul sau inginer de securitate pentru cercetarea aplicata a amenintarilor (ATR), a fost desemnat castigator al primilor 10 experti in securitate cibernetica la 2021 Black Unicorn Awards, decernare care are loc in fiecare an in cadrul conferintei Black Hat SUA. Citește mai mult »
Stiri 21

F5 pariaza pe Open Source

Pe 23 august, in cadrul conferintei virtuale NGINX Sprint 2.0, F5 a anuntat proiectele de dezvoltare pe care le are in derulare si care subliniaza sprijinul acordat clientilor care gestioneaza ritmul accelerat al transformarii digitale si rolul critic al tehnologiei open source in dezvotarea experientelor digitale moderne. Citește mai mult »

Cautati informatii