Stiri

Achizitie strategica Extreme Networks

Extreme Networks a anuntat recent semnarea acordului final in baza caruia Extreme va achizitiona Aerohive Networks la pretul de 4,45 USD per actiune, reprezentand un pret de cumparare total de aproximativ 272 milioane USD. Citește mai mult »

Software-ul F5: cu 30% mai apreciat in 2019 fata de 2018

Cu venituri totale de 544.9 milioane USD in al doilea trimestru al anului fiscal 2019, F5 inregistreaza la nivel general o crestere de 2% (fata de 533.3 milioane USD in trimestrul 2 al anului fiscal 2018), crestere datorata in principal segmentului de solutii software, care a inregistrat o crestere efectiva de 30%. Citește mai mult »

Comunicatii Unificate – un mod de lucru

Combinatia de noi instrumente de comunicatii hardware si software a transformat telecomunicatiile simple vocale intr-o solutie comerciala mult mai larga si mai bogata, una care acum include capabilitati video si de partajare a datelor, denumita Unified Communications (UC), chiar daca pe alocuri aceasta denumire poate fi usor defectuoasa. Citește mai mult »

Migrarea in cloud, in siguranta

Conform studiului realizat de in 2018 de catre IDC Cloud Computing Survey , 73% dintre organizatii au deja cel putin o aplicatie sau o parte din infrastructura IT in cloud, iar alte 17% intentioneaza sa faca acest lucru in urmatoarele 12 luni. Totodata, 42% dintre organizatii folosesc mai multe cloud-uri. In plus, organizatiile au bugetat in medie 3,5 milioane de dolari pentru investitiile in cloud in 2019, o crestere de aproape 36%. Citește mai mult »

Cautati informatii