fbpx

34 de companii isi unesc fortele pentru a combate atacurile cibernetice


34 de companii din domeniul tehnologic au semnat recent un acord global pentru combaterea amenintarilor cibernetice.

 

Trend Micro Incorporated, membru fondator al Cybersecurity Tech Accord, si-a avansat astfel angajamentul de a face lumea mai sigura pentru schimbul de informatii digitale, concentrandu-se pe apararea afacerilor de pretutindeni impotriva atacurilor cibernetice. Cu aceasta ocazie, Trend Micro a lansat si un nou instrument de securitate oferit gratuit pentru companii, un simulator de phishing numit Phish Insight.

Cybersecurity Tech Accord reuneste cel mai extins grup de companii de tehnologie in efortul si determinarea de a-si proteja clientii de pretutindeni impotriva atacurilor cibernetice, fie ca este vorba de actiuni ale grupurilor infractionale sau ale unor state suverane.

In calitate de lider mondial in detectarea vulnerabilitatilor si probabil cea mai emblematica companie dedicata securitatii cibernetice care se alatura Acordului, Trend Micro va contribui cu expertiza globala in materie de informatii privind amenintarile de securitate. Trend Micro intentioneaza sa joace un rol activ in identificarea si contracararea vulnerabilitatilor, in partajarea amenintarilor si minimizarea efectelor codurilor malitioase in spatiul cibernetic. In plus, compania este in pozitia unica de a ii ajuta pe membrii semnatari ai Acordului sa identifice vulnerabilitatile mai devreme in propriile aplicatii.

Nici o companie nu poate rezolva pe cont propriu problema amenintarilor cibernetice, motiv pentru care ne aliem cu parteneri tehnologici puternici in cadrul Cybersecurity Tech Accord „, a declarat Eva Chen, director executiv al Trend Micro. „Intelegem ca expertii in tehnologie trebuie sa-si uneasca fortele pentru a aborda amenintarile de securitate si parteneriem atat cu organizatiile publice, cat si cu cele private pentru a ne confrunta cu adversarul nostru colectiv – criminalii cibernetici„.

Chen a continuat: „Factorii malitiosi sunt singurii nostri concurenti. Folosim inteligenta noastra vasta de securitate pentru a informa si a dezvolta produsele noastre, inclusiv instrumentele gratuite care pot oferi oricarei companii sau consumatorilor acces la protectia si remedierea cibernetica„.

Trend Micro continua sa colaboreze cu autoritatile internationale de aplicare a legii, angajeaza si sprijina mii de experti in securitate cibernetica pentru a detecta amenintarile si vulnerabilitatile din intreaga lume. Compania utilizeaza aceasta inteligenta extinsa de securitate pentru a dezvolta in mod constant si a oferi instrumente gratuite pentru a sustine protectia actuala impotriva celor mai mari riscuri cibernetice cu care se confrunta organizatiile.

Unele dintre cele mai grave amenintari cibernetice de astazi – inclusiv ransomware si atacuri directionate – provin din e-mailuri de phishing. Pentru a combate aceste riscuri, Trend Micro ofera acum Phish Insight, un instrument gratuit de simulare a phishingului pentru a educa constiinta angajatilor si pentru a realiza teste legate de escrocherii prin e-mail. Phish Insight necesita un buget zero si doar cinci minute pentru a incepe o simulare extrem de realista de phishing.

Contam pe Trend Micro ca partener de securitate. Ne asteptam ca vor oferi cele mai recente metode de detectare, evaluare si reactie la amenintari„, a declarat Niall O’Beaglaoi, manager de dezvoltare a afacerii cu Smarttech. „Cel mai nou instrument, Phish Insight, a furnizat informatii inestimabile despre modul in care utilizatorii percep si interactioneaza cu e-mailurile de phishing„.

Mai multe detalii legate de tool-ul gratuit Phish Insight oferit de Trend Micro, pot fi gasite aici.

Sursa

Trend Micro
Trend Micro

Trend Micro Incorporated este lider global in software de securitate cu o experienta de 27 de ani. Soluțiile Trend Micro se adreseaza atat consumatorilor, cat si companiilor si agentiilor guvernamentale, asigurand o securitate stratificata a datelor pe dispozitive mobile, obiective, ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii