fbpx

Veracomp, prezent la 361 Security Forum


Fortinet® – lider mondial in solutii de securitate a retelei, a organizat la inceputul acestei saptamani in Monaco, editia 2016 a Security 361°, un eveniment anual dedicat atat distribuitorilor, partenerilor Platinum pe Europa dar, totodata, si clientilor top.

Security 361° este un simpozion gazduit de Fortinet in care se prezinta o abordare pragmatica pentru construirea unei organizatii agile dintr-o perspectiva holistica.

Editia 2016 a insemnat doua zile de prezentari plenare anuntand strategii noi de business, cele mai noi solutii, precum si inovatii tehnologice de top, workshopuri tehnice si de vanzari, dar si demonstratii de advance malware oprite cu tehnologia Fortinet.

Noul model de AP, FortiAP Universal Acces Point, precum si noile modele de FortiGate seria E se inscriu noii strategii Fortinet anuntate in primavara acestui an.

Pentru Veracomp, distribuitor autorizat Fortinet pe Europa Centrala si de Est, a fost o onoare sa participe la acest eveniment. Dupa Partner SYNC  din Budapesta, in care grupul Veracomp a primit trofeul “Cel mai bun Distribuitor”, evenimentul din Monaco a reprezentat o ocazie excelenta de a veni in contact cu ultimele noutati tehnologice.

Fortinet
Fortinet

Premiatele sisteme de securitate FortiNet si serviciile de subscriptii asociate acestora protejeaza retelele a peste 270.000 de clienti din intreaga lumea – incluzand cele mai mari firme de telecomunicatii, furnizori de servicii si companii, indiferent de marimea acestora. Fortinet a fost ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii