fbpx

Achizitia StackRox de catre RedHat subliniaza importanta DevSecOps


Saptamana trecuta, Red Hat a anuntat ca va achizitiona StackRox, o companie lider de Securitate pentru containere si Kubernetes din California, fondata in 2014.

Aceasta este una din cele mai strategice achizitii pentru Red Hat care se concentreaza pe cresterea cotei de piata pentru platforma si infrastructura. StackRox completeaza portofoliul actual Red Hat aducand capabilitati critice de Securitate care lipsesc din oferta sa pentru solutiile de infrastructura si platforma la momentul actual.

StackRox va aduce securitate si vizibilitate end-to-end in OpenShift prin integrarea nativa cu CRI-O (container runtime), OpenShift SDN (retea CNI) si OpenShift Service Mesh bazat pe Istio. Integrarea StackRox in Openshift va extinde capabilitatile de securitate ale OpenShift cu protectii extra la runtime sau noi politici de network management.Totodata, prin aceasta achizitie Red Hat isi confirma pozitia de lider in segmentul hybrid-cloud si angajamentul sau pentru inovatie.

Continuandu-si promisiunea de a furniza toate produsele sale in varianta open source, RedHat a mentionat ca se angajeaza sa ofere si platforma de securitate StackRox in aceasta varianta. Acesta va fi un castig atat pentru client, cat si pentru comunitatea OSS.

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii