fbpx

Acoustic Fence


Wainhouse Research a evaluat caracteristicile Solutiei Polycom Accoustic Fence. Wainhouse a testat abilitatile NoiseBlock ale Accoustic Fence in situatii din viata reala, incepand cu o camera de sedinte zgomotoasa si pana la un spatiu de lucru predispus zgomotului.

Testarea Wainhouse a aratat faptul ca NoiseBlock (caracteristica gratuita la multe din dispozitivele Polycom) isi indeplineste cu succes misiunea de a tine la distanta automat zgomotele nonumane de participantii aflati in locuri diferite (presupunand ca persoana apropiata nu vorbeste in acest timp). Pe de alta parte, Accoustic Fence blocheaza sau reduce impactul oricaror zgomote, umane sau nonumane, ce provin din locatii specifice (spre exemplu, de langa sala de sedinte sau biroul alaturat din open space). Desi din punct de vedere al formei este diferit (mai multe microfoane separate, spre deosebire de un singur dispozitiv) si opereaza intr-un mod foarte diferit, Accoustic Fence ofera o experienta similara aceleia furnizate de un aranjament de microfoane.

Analiza completa poate fi citita aici.

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii