fbpx

Aircel și Lifesize intră în parteneriat pentru a oferi servicii video bazate pe cloud


Unul din cei mai mari operatori telco din India, Aircel, care opereaza in Domeniul tehnologiei GSM, a intrat intr-un parteneriat cu compania americana Lifesize pentru a oferi servicii bazate pe cloud pentru clientii business.

Parteneriatul, conform lui Craig Malloy, CEO Lifesize, se  bazeaza pe modelul de abonament anual,  clientii de business Aircel putand  sa-l extinda ulterior.  Acest nou parteneriat va satisface mai mult de 2000 de companii de dimensiuni mari si peste 3500 de companii mici si mijlocii cu conexiune la internet si dispozitive conectate.

„Acest (parteneriat) este o decizie strategica si va fi un schimbator de joc atat pentru noi, cat si pentru intregul sector telco intrucat serviciul in cloud reprezinta o oportunitate imensa rentabila pentru toate verticalele,” a declararat directorul regional Lifesize (India & a spus SAARC), Gagan Verma.

Mai multe informatii despre acest parteneriat, puteti citi la:
https://economictimes.indiatimes.com/articleshow/51118566.cms?utm_source=contentofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppst

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii