fbpx

ARCSERVE a obtinut premiul 2020 FORTRESS CYBER SECURITY pentru protectia datelor


The Business Intelligence Group a numit echipamentele Arcserve securizate cu Sophos castigatoare in cadrul 2020 Fortress Cyber Security Awards la categoria Protectia Datelor pentru companii medii.

 

Acest program de premiere a avut ca obiectiv identificarea si recunoasterea companiilor lider la nivel mondial si ale produselor acestora destinate sigurantei datelor si resurselor electronice in contextul cresterii accentuate a criminalitatii cibernetice.

Ransomware este, in prezent, cea mai mare amenintare cu care se confrunta echipele IT. Cybersecurity Ventures estimeaza ca – pana in 2021 – costurile totale asociate acestui tip de amenintare vor ajunge la 20 de miliarde de dolari, cu un atac nou la fiecare 11 secunde.

Pentru a combate aceasta amenintare, Arcserve s-a aliat cu Sophos, furnizorul de securitate cibernetica, pentru a livra o oferta integrata de protectie cibernetica care combina anti-ransomware si alte tehnologii de prevenire a amenintarilor, cum ar fi invatarea intensa AI – atat pentru malware cunoscut, cat si necunoscut, cu capabilitati de recuperare din dezastre si disponibilitate ridicata a datelor intr-o solutie unica destinata protectiei datelor.

Pentru serverele locale, Arcserve Appliances Secured by Sophos vine ca o solutie integrata cu o interfata centralizata pentru procese de backup, instrumente, infrastructura, servicii cloud, cibersecuritate si capacitati de protectie a datelor – ce pot fi implementate in 15 minute sau chiar mai putin.

“Suntem onorati de recunoasterea pe care familia Arcserve Appliances Secured by Sophos a primit-o din partea Business Intelligence Group, fiind aleasa ca cea mai buna solutie de protectie a datelor pentru companii medii,” a declarat Oussama El-Hilali, CTO in cadrul Arcserve. “Organizatiile au nevoie de o abordare proactiva pentru a reduce riscurile provocate de atacurile informatice. Securitatea noastra acopera toate tipurile de sarcini de munca, inclusiv datele bazate pe cloud si SaaS, asigurand totodata protectie impotriva amenintarilor cunoscute si necunoscute.”

Pentru mai multe informatii despre Arcserve Solutions Secured by Sophos, inclusiv seria de echipamente Arcserve, consultati site-ul producatorului. Pentru mai multe informatii legate de premiile Fortress pentru securitate ciberntica, vizitati: https://www.bintelligence.com/fortress-cyber-security-awards.

Comunicatul oficial este disponibil pe site-ulproducatorului.

Arcserve
Arcserve

Arcserve este producator de top de software si solutii de management al infrastructurii IT, cu o expertiza extinsa pentru toate tipurile de medii IT – de la mainframe si distributie, de la virtual la cloud. Solutiile Arcserve permit clientilor sa administreze si sa securizeze infrastructura ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii