fbpx

Arcserve achizitioneaza Zetta, furnizor de clasa Enterprise pentru Disaster Recovery


MINERAPOLIS - 11 iulie 2017 - Compania Arcserve, LLC, ale carei solutii de protectie si disponibilitate a datelor imbina o putere “enterprise” cu o simplitate specifica grupurilor mici de lucru, a anuntat achizitia companiei Zetta, lider in solutiile de recuperare in caz de dezastru (DR) si data center IP.

Zetta ofera organizatiilor Disaster Recovery ca serviciu in cloud (DRaaS) si backup ca serviciu (BaaS) pentru protectia, accesarea si recuperarea rapida si fiabila a datelor virtuale si fizice fara a fi nevoie de hardware suplimentar. Aceasta tranzactie mareste si mai mult cota de piata a companiei Arcserve in urma achizitionarii recente a tehnologiei de arhivare a email-urilor companiilor.

„Achizitia companiei Zetta consolideaza solutia noastra de cloud cu tehnologie, centre de date si expertiza, si plaseaza Arcserve in fruntea industriei de backup si recuperare”, a declarat Mike Crest, CEO al Arcserve. Jeff Whitehead, CTO la Arcserve si fostul CTO al companiei Zetta, a adaugat ca „Arcserve si Zetta impartasesc aceeasi pasiune concentrata asupra succesului clientilor si a oferirii celei mai inovative solutii de protectie a datelor din lume. Devenind parte a Arcserve ne ofera o oportunitate extraordinara de a investi mai mult in tehnologia noastra si de a oferi clientilor nostri accesul la un portofoliu mai larg de solutii de protectie a datelor cu suport global continuu”.

„Organizatiile de toate dimensiunile cauta tehnologii cloud ca parte a strategiilor lor de accelerare IT; in special in ceea ce priveste backup-ul si DR. Arcserve face miscarea strategica corecta intr-o situatie critica pe aceasta piata „, a declarat Jason Buffington, analist principal la ESG. „Achizitia Zetta este in mod clar o potrivire buna pentru nevoile de astazi ale clientilor mijlocii. Tehnologiile cloud de varf ale Zetta, combinate cu solutiile performante de protectie a datelor Arcserve, ofera o gama larga de capabilitati care demonstreaza evolutia si reinventarea continua a Arcserve pe aceasta piata”.

Odata cu achizitionarea solutiei Zetta, pachetul de solutii Unified Data Protection (UDP) al Arcserve va include Arcserve UDP Cloud Direct, noile sale solutii DRaaS si BaaS, ideale pentru:

  • Afacerile care au nevoie de un cloud rapid si simplu, fara cerinte hardware la sediu, cum ar fi in sucursale sau in birouri mici, in cazul in care on-premise nu poate fi dorit sau practic
  • Utilizatorii care doresc o platforma de networking, automatizare si gestionare cloud fara intreruperi si care doresc sa transfere in mod automat si sigur volume mari de date prin retele catre centre de date din intreaga lume
  • Organizatii cu sisteme care nu pot tolera perioadele de nefunctionare si care doresc sa beneficieze de o declansare rapida a unui buton failover pentru intreg mediul IT, viteze superioare de backup in cloud si recuperare de 100% cu integritate validata a datelor
  • Partenerii Arcserve care doresc sa adopte si sa gestioneze in mod eficient si profitabil ofertele cloud, cu caracteristici precum multitenanta, administrarea, urmarirea si facturarea mai multor clienti

Arcserve ofera in prezent serviciul sau de tip cloud prin Arcserve UDP intr-un model de backup hibrid, prin care utilizatorii replica in mod automat imaginile de backup dintr-un recovery point server (RPS) la un RPS corespondent din cloud (disc-to-disk-to-cloud).

Prin convergenta tehnologiilor direct-to-cloud si hybrid cloud intr-o singura solutie, echipele IT pot implementa solutii on-premise, hybrid cloud si direct cloud dintr-un singur ecran.

Arcserve
Arcserve

Arcserve este producator de top de software si solutii de management al infrastructurii IT, cu o expertiza extinsa pentru toate tipurile de medii IT – de la mainframe si distributie, de la virtual la cloud. Solutiile Arcserve permit clientilor sa administreze si sa securizeze infrastructura ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii