fbpx

Arcserve dezvolta solutiile de Disaster Recovery Orchestration si Reporting


Furnizorul de solutii de protectie a datelor anunta disponibilitatea unei versiuni noi a solutiei Unified Data Protection, cu capabilitati accelerate in cloud si on-premise, precum si suport pentru AWS Cloud, Nimble Storage, HPE 3PAR si Office 365

Arcserve, LLC a anuntat lansarea noii versiuni a solutiei sale pilot Unified Data Protection (UDP). Noua versiune ofera integrare suplimentara pentru infrastructurile publice in cloud pentru recuperarea dezastrelor (DR), orchestrare avansata DR si raportare, precum si extinderea protectiei on-premise.

„Pe masura ce cerintele organizatiilor evolueaza, echipele de IT au nevoie de o solutie extrem de eficienta si flexibila care sa le maximizeze resursele si sa ofere o protectie completa a datelor si disponibilitate fara servicii profesionale extinse si costisitoare”, a declarat Christophe Bertrand, Vice President, Product Marketing, ARCserve. „Noua versiune a ARCserve UDP ofera acest lucru si face un pas inainte, oferind capabilitati noi inovative de raportare in cloud care permit resellerilor si clientilor sporirea eficientei operationale prin imbunatatirea RPOs si RTO.”

Noua versiune Arcserve UDP include:

Amazon Web Services (AWS) Cloud folosit ca un site remote de disaster recovery: profesionistii IT  pot acum replica punctele de recuperare (recovery points) catre un RPS (Recovery Point Server) in AWS Cloud, lansa o instanta EC2 (Amazon Elastic Compute Cloud) direct din punctul de recuperare, urca Virtual Standby pentru Windows la AWS EC2, restaura o instanta EC2 (instanta VM pentru Linux) la AWS EC2 si sa copieze toate punctele de recuperare la ASW S3 (Amazon Simple Storage Service), la un cost optimizat.

Disponibilitate consolidata a datelor: Organizatiile elimină riscul pierderii de date din cauza unei intreruperi sau stergeri accidentale a datelor printr-o copie backup locala  a Office 365 sau prin orice cloud care suporta UDP RPS, protejandu-se astfel Microsoft Exchange Online și Microsoft Office 365. Se genereaza backup si pentru UNC path  (protectie CIFS) din interiorul consolei UDP, se protejeaza automat masinile virtuale  VMWare nou adaugate si se permite o protecție mai rapida a datelor pe Nimble Storage și pe array-uri HPE 3PAR cu suport snapshot complet integrat.

Raportari si Orchestrari noi si extinse: echipele IT pot sa vizualizeze starea de sanatate a punctelor de recuperare prin testare automata in sistemele de operare Microsoft Windows si Linux, si sa masoare si sa verifice obiectivele RTO (Recovery Time Objectives) si RPO (Recovery Point Objectives) cu rapoarte SLA detaliate care afiseaza numarul total de noduri cu puncte de recuperare disponibile.

Mai multe informatii despre noua solutie puteti citi aici.

Arcserve
Arcserve

Arcserve este producator de top de software si solutii de management al infrastructurii IT, cu o expertiza extinsa pentru toate tipurile de medii IT – de la mainframe si distributie, de la virtual la cloud. Solutiile Arcserve permit clientilor sa administreze si sa securizeze infrastructura ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii