fbpx

Arcserve, lider in Quadrantul Gartner pentru solutii de backup si recuperare


Arcserve este pozitionat de Gartner ca lider in ultimul raport pentru solutii de backup .
Arcserve, lider in Quadrantul Gartner pentru solutii de backup si recuperare 1

Independent de CA Technologies de trei ani de zile, Arcserve a investit foarte mult in cercetare si dezvoltare, marketing si vanzari. Aceste eforturi au facut din Arcserve unul din putinii furnizori de backup din industrie care a inregistrat o crestere a cotei de piata. In 2017, Arcserve a achizitionat doua companii: Zetta pentru cloud backup si Disaster Recovery si Fast Archiver pentru arhivarea e-mail-urilor. Zetta va extinde capabilitatile  Arcserve de a oferi solutii de backup in cloud, remote location si failover in cloud.

Arcserve are solutii de protectie atat a mediilor virtuale, cat si fizice, oferind integrare in cloud, capacitati virtuale de rezerva si asigurare de recuperare. Arcserve se adreseaza companiilor de talie medie si companiilor mari descentralizate, de obicei intre 250-2500 de angajati.

Produsele oferite de Arcserve sunt: Arcserve Unified Data Protection (UDP) si Arcserve Backup. Analiza Gartner se concentreaza pe solutia de UDP, unde sunt concentrate si eforturile Arcserve de dezvoltare.

Puncte forte

  • Arcserve UDP ofera backup complet, CDP, HA si DR pentru medii fizice, virtuale si cloud
  • Usurinta in implementare
  • Arcserve ofera o varietate de optiuni permitand clientilor sa aleaga doar functia de care au nevoie la un pret avantajos.

Vedeti de asemenea

Cautati informatii