fbpx

Arcserve rezolva provocarile protectiei datelor


Arcserve, cel mai experimentat furnizor de solutii de protectie a datelor din lume, a anuntat recent lansarea noii versiuni a Arcserve Unified Data Protection (UDP), solutie de top in industrie prin care se asigura protectia completa a oricarui tip de date.

 

Bazat pe o tehnologie eterogena, image-based, aceasta versiune a fost conceputa special pentru a elimina multiplele puncte de failure existente in mod uzual in mediile IT ca urmare a abordarii „descurca-te singur” atunci cand vine vorba de procese de backup si recuperare in caz de dezastru (DR), de aplicatii hiperconvergente si SaaS.

Potrivit unui studiu global independent realizat pe un esantion de 759 de factori de decizie IT si comandat de Arcserve, 74% dintre respondenti nu sunt pe deplin increzatori in capacitatea lor de a recupera datele critice si multi dintre acestia ruleaza diferite tipuri de aplicatii care necesita nivele diferentiate de disponibilitate. Dezvoltarea unei strategii coerente pentru a proteja domeniul general al sistemelor si al aplicatiilor lor conduce adesea la un ecosistem IT extrem de complex, care este dificil si costisitor de gestionat.

„Odata cu accelerarea ritmului in care sunt implementate noi sisteme si aplicatii, o solutie de protectie a datelor care sa asigure vizibilitatea si sa ajute echipele IT sa protejeze orice tip de volum de munca devine o necessitate elementara”, a spus Phil Goodwin, Director de cercetare, IDC. „Arcserve UDP este conceput pentru a aduce tehnologiile impreuna intr-un mod care simplifica infrastructura in care ruleaza o combinatie de aplicatii si sisteme locale, virtuale si bazate pe SaaS. Fara o solutie cuprinzatoare care sa acopere aceste medii eterogene, organizatiile risca sa pierda timp si date.

Noua versiune Arcserve UDP extinde tehnologiile de DR si backup deja consacrate in industrie pentru a proteja orice tip de incarcare, inclusiv Nutanix AHV si Microsoft Office 365, oferind in acelasi timp o varianta „de-a gata ” pentru a asigura continuitatea afacerii si recuperarea in caz de dezastru, reducand timpul necesar pentru recuperare (RTO) si timpul pana la repunerea in activitate (RPO) de la minute la secunde.

Arcserve UDP pentru Microsoft Office 365

In plus fata de suportul pentru Microsoft Azure si Hyper-V, Arcserve UDP asigura backup si recuperare granulara pentru Microsoft Office 365, inclusiv Exchange Online, SharePoint Online si OneDrive for Business. Deduplicarea si comprimarea prin criptare AES fac aceasta solutie sa fie ideala pentru companiile care migreaza de la Exchange la Microsoft Office 365, precum si pentru orice organizatie care necesita backup offsite si o recuperare point-in-time pentru Office 365 dar si alte caracteristici de protectie a datelor care altfel nu sunt disponibile nativ.

Comunicatul oficial este disponibil pe site-ul producatorului.

Arcserve
Arcserve

Arcserve este producator de top de software si solutii de management al infrastructurii IT, cu o expertiza extinsa pentru toate tipurile de medii IT – de la mainframe si distributie, de la virtual la cloud. Solutiile Arcserve permit clientilor sa administreze si sa securizeze infrastructura ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii