fbpx

Back to school in scenariul rosu?


Trei milioane de copii au inceput scoala, in conditii speciale, in plina pandemie de COVID.

Conform declaratiilor Ministerului Educatiei, peste 96.000 de cadre didactice din Romania au efectuat peste vara cursuri de formare pentru a se familiariza cu sistemul online. In septembrie  12.423 de unitati scolare au inceput in scenariul verde, 4.915 in scenariul galben si 262 unitati in scenariul rosu.

La nici 3 saptamani de la inceperea scolii, explozia cazurilor de îmbolnaviri inregistrate in tot mai multe scoli din Romania ne aduce in fata unei situatii care pare tot mai iminenta: cursurile vor avea loc in scenariul rosu, respectiv in mediul online, in tot mai multe unitati scolare.

Ne pregatim si noi tot mai mult de scenariul rosu. Asa ca revenim cu al doilea  ghid de bune practici in predarea online de la scoala si acasa.

Trebuie sa ne adaptam noii realitati si sa ducem mai departe bucuria si beneficiile invatarii.

Pentru o solutie personalizata de scoala online, contactati-ne.

Yealink
Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii