fbpx

BloxOne® DDI asigura accesul rapid si fiabil la Office 365


Aplicatiile Cloud (SaaS) precum Office 365 sunt o cerinta absoluta in aproape fiecare organizatie moderna. Cu toate acestea, utilizatorii distribuiti si cei care lucreaza de la distanta se plang frecvent de lipsa de disponibilitate, fiabilitate si performanta.

BloxOne® DDI asigura accesul rapid si fiabil la Office 365 1Spre deosebire de solutiile de retelistica dedicate sucursalelor, BloxOne DDI conecteaza utilizatorii la cel mai apropiat punct de intrare in cloud. Asta inseamna ca Office 365 si toate aplicatiile SaaS functioneaza la viteza optima.

“Platforma BloxOne furnizeaza numeroase avantaje pentru streaming la cel mai inalt nivel. Eficienta administrativa si elasticitatea scalabilitatii sunt doar doua dintre avantajele majore ale acestei platforme administrate cloud. In plus, flexibilitatea si modularitatea platformei confera organizatiilor posibilitatea de a raspunde rapid la evenimentele neasteptate si sa profite de oportunitatile de astazi si in viitorul apropiat,” declara un furnizor global de servicii de streaming.

Conectivitate si productivitate

BloxOne DDI ofera performante de varf pentru utilizatori, cu acces fiabil la aplicatii de afaceri cruciale, precum Office 365. Platforma imbunatateste capacitatea de raspuns SaaS, previne timpul de nefunctionare si asigura experiente generale excelente ale utilizatorilor.

Management imbunatatit

BloxOne DDI este prima solutie din industrie pentru servicii de retea de baza dar gestionata in cloud, oferind vizibilitate continua, monitorizare si control asupra tuturor aplicatiilor si serviciilor cloud din intregul mediu.

Usurinta initierii aplicatiei SaaS

Plasarea operatiunilor DDI in cloud face posibila centralizarea implementarii, provizionarii si administrarii pentru toate aplicatiile si serviciile cloud, indiferent de locatie.

Fara latente si temporizari

BloxOne DDI elimina necesitatea revizuirii traficului catre centrul de date din sediul central, eliminand latenta si intarzierile care pot surveni astfel in retea.

Vezi aici cum functioneaza si care sunt avantajele pltaformei Infloblox pentru un furnizor de servicii.

Infoblox
Infoblox

Infoblox este la nivel mondial lider tehnologic si de piata pe segmentul solutiilor integrate de securitate DNS. De 20 de ani, echipamentele si dispozitivele Infoblox ofera companiilor un nivel sporit de simplitate la nivel de instalare si administrare, un grad ridicat de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii