fbpx

Blue Coat isi extinde portofoliul solutiilor financiare in cloud


SUNNYVALE, Calif., 10 martie 2016 – Blue Coat Systems, Inc., lider de piata in securitatea intreprinderii, a anuntat extinderea capacitatilor Serviciilor financiare in cloud. Salesforce Financial Services Cloud transforma relatia client – consultant prin abilitarea consilierilor de a construi relatii 1 la 1 cu clientii, permitandu-le consilierilor sa – si petreaca mai putin timp cu sarcini

SUNNYVALE, Calif., 10 martie 2016 – Blue Coat Systems, Inc., lider de piata in securitatea intreprinderii, a anuntat extinderea capacitatilor Serviciilor financiare in cloud. Salesforce Financial Services Cloud transforma relatia client – consultant prin abilitarea consilierilor de a construi relatii 1 la 1 cu clientii, permitandu-le consilierilor sa – si petreaca mai putin timp cu sarcini administrative si sa aloce mai mult timp investitorilor.

Salesforce Financial Services Cloud transforma relatia client – consultant prin abilitarea consilierilor de a construi relatii 1 la 1 cu clientii, permitandu-le consilierilor sa – si petreaca mai putin timp cu sarcini administrative si sa aloce mai mult timp investitorilor.

Caracteristici cheie de protectie a datelor Blue Coat

Protectia datelor in cloud Blue Coat este o parte cheie a solutiei CASB (Cloud Access Security Broker) a Blue Coat, furnizand societatilor de servicii financiare si altor tipuri de societati controlul complet asupra datelor lor de reglementare si sensibile in vederea unui raspuns la provocarile legate de conformitatea datelor. Blue Coat asigura atat criptarea cat si protejarea prin simboluri a datelor sensibile anterior parasirii mediului intreprinderii catre procesarea si stocarea in cloud, asigurand faptul ca pot fi vizualizate exclusiv de persoanele autorizate. Aceasta se realizeaza odata cu asigurarea mentinerii de catre utilizatorii finali ai SalesForce in cloud a functionalitatii critice a aplicatiei, incluzand capacitatea de a cauta si sorta date, de a trimite e-mail-uri si de a genera rapoarte care utilizeaza date criptate sau protejate prin simboluri.

“Securitatea, conformitatea si guvernanta sunt factori cheie ai pietei de servicii financiare. Lucrand cu Salesforce, putem furniza clientilor care presteaza servicii financiare o solutie comprehensiva care protejeaza datele sensibile ca parte a eforturilor lor de respectare a reglementarilor lor unice privind conformitatea si guvernanta,” a afirmat David Canellos, prim vicepresedinte de tehnologie avansata la nivel de grup, Blue Coat Systems. “Solutiile Blue Coat sunt utilizate in 13 dintre cele mai mari banci la nivel mondial si avem un istoric indelungat de parteneriat cu Salesforce in ultimii sapte ani. Suntem mandri sa ne aliem cu Salesforce pentru a le sustine solutiile cloud, inclusiv noul lor Wave Analytics Cloud si Financial Services Cloud.”

– Pentru mai multe informatii a se vedea: https://www.bluecoat.com/company/press-releases/blue-coat-extends-capabilities-salesforce-financial-services-cloud-cloud-data#sthash.x79GOulc.dpuf

Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii