fbpx

Blue Coat lanseaza un ecosistem de securitate in cloud


Programul de Parteneriat Accesibil in Cloud vizeaza facilitarea migratiei in cloud a companiilor si reducerea riscurilor; permite integrarea serviciilor si aplicatiilor pentru a asigura vizibilitate si control.

SUNNYVALE, California, APRILIE 2016 – Blue Coat, Inc., furnizor principal de solutii avansate de securitate web pentru companii si guverne la nivel global, si-a anuntat astazi Programul de Parteneriat Accesibil in Cloud, formand un ecosistem larg de parteneriat de securitate in cloud. Programul de parteneriat accesibil in cloud creeaza un cadru deschis care permite unui grup select de furnizori de securitate si companii SaaS sa integreze mai adanc si sa isi certifice serviciile si aplicatiile in cloud direct in Platforma de Securitate Blue Coat. Acest nivel de integrare permite clientilor facilitarea tranzitiei catre cloud, mentinand in acelasi timp vizibilitatea si controlul esentiale intre utilizatori si aplicatii.

Membrii fondatori ai Programului de Parteneriat Accesibil in Cloud al Blue Coat sunt: AirWatch, AlienVault, Box, Centrify, Dropbox, E8 Security, Exabeam, Fortscale, Gemalto, HP, Oracle, Seculert, Splunk si Symantec.

Programul de Parteneriat Accesibil Cloud al Blue Coat este conceput sa ofere clientilor o metoda de a integra si adopta noi servicii într-un cadru de securitate mai larg pentru Generatia Cloud, limitand riscul de adoptie cloud si Shadow IT.

Împreună cu Blue Coat si soluțiile certificate de Parteneriat Accesibil in Cloud, clientii vor putea sa isi imbunatateasca serviciile de securitate stabilite, precum si sa combine noi tehnologii in Platforma de Securitate Cloud de la Blue Coat.

Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii