fbpx

Buffalo Bills se adauga pe lista echipelor care si-a instalat Wi-Fi pe stadion in acest extra-sezon


Bills a angajat-o pe Extreme Networks, favorita Ligii Nationale de Fotbal (NFL), pentru o implementare la stadionul Ralph Wilson care a transmis in direct meciul de deschidere a sezonului impotriva echipei Indianapolis Colts.

Echipa i-a ales pe Carousel Industries, Extreme Networks si Frey Electric pentru implementare, care a inceput in luna mai a acestui an. Bills a declarat ca reteaua a trecut prin testarea tip beta in aceasta vara, la concertele trupelor Rolling Stones si One Direction, precum si in timpul programului Bills de dinaintea sezonului.

Ralph Wilson este al noualea stadion NFL care utilizeaza echipamente Extreme pentru sistemul Wi-Fi destinat fanilor, un semnal ca parteneriatul Extreme – liga nationala de fotbal este in beneficiul tuturor celor implicati. Pana in acest sezon, Baltimore Ravens si Green Bay Packers au anuntat implementarea sistemului Wi-Fi de la Extreme.

https://www.mobilesportsreport.com/2015/11/nfl-stadium-tech-reviews-afc-east/

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii