fbpx

Calvin Rowland anunta disponibilitatea solutiilor F5 pentru piata de AWS GovCloud


AWS GovCloud permite in mod esential agentiilor care sunt responsabile de date extrem de sensibile sa se desfasoare in concordanta cu cerintele de conformitate federala, de stat si locala. Acest lucru permite organizatiilor IT din cadrul acestor agentii sa beneficieze de aceleasi avantaje ale cloud computing-ului public ca toti ceilalti utilizatori AWS: agilitate sporită si scalabilitate si alinierea mai mare a costurilor la utilizare intr-un model de buget OpEx.

Recent, AWS a anuntat disponibilitatea unei piete noi care sa insoteasca regiunea GovCloud (US) oferind clientilor un magazin online in care sa descopere, achizitioneze si sa instaleze software tert verificat pentru a se asigura ca nevoile de lucru le sunt indeplinite. F5 a anuntat disponibilitatea imediata a serviciilor sale de aplicatii pe aceasta piata noua.

Propunerea F5 atunci cand vine vorba de cloud consta in coerenta serviciilor aplicatiilor pentru toate mediile cloud hibride. Fie ca este vorba de gestionarea inteligenta a traficului, de protectia avansata a aplicatiilor sau de accesul securizat al aplicatiilor, toate serviciile BIG-IP disponibile pentru aplicatii locale, cloud privat, cloud si aplicatii SaaS pot fi acum integrate rapid in AWS GovCloud datorita acestei noi integrari pe piata.

Solutia WAF (BIG-IP ASM) tocmai a fost recunocuta ca lider in Magic Quadrant pentru firewall-urile de aplicatii web. Si, cum scopul principal al AWB GovCloud este o securitate semnificativ imbunatatita, ce mod mai bun de a arhitectura si de a construi protectia aplicatiilor si a datelor decat prin combinarea celor mai cuprinzatoare solutii WAF de pe piata cu unul dintre cele mai sigure medii din spatiul public din cloud.

Pentru mai multe informatii, accesati white-paperul atasat.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii