fbpx

Camerele video CLEARONE UNITER certificate acum de Zoom


ClearOne (NASDAQ: CLRO), furnizorul mondial de solutii de comunicatii audio si vizuale, a primit certificarea Zoom Video Communications, Inc. („Zoom”) pentru camerele sale de conferinte video profesionale extrem de populare UNITE. Ambele modele, UNITE 50 4K si UNITE 150 PTZ, primesc Zoom Video Communications, Inc. Certification.

Camerele video CLEARONE UNITER certificate acum de Zoom 1Camera UNITE 50 4K, functioneaza de tipul USB plug-and-play, avand un camp de 120 de grade, zoom digital si putand fi setata in orice combinatie de microfon sau speaker. UNITE 50 4K permite o experienta de colaborare exceptionala la un pret imbatabil de 549 USD MSRP. Unghiul ultra-larg al camerei este ideal pentru comunicarea si colaborarea in sali de conferinte mici sau in huddle rooms.

Camera ClearOne UNITE 150 PTZ este compatibila atat cu USB 2.0 si USB 3.0.  Ofera imagini clare cu raport semnal-zgomot super-inalt (SNR) si anulare avansată a zgomotului in 2D si 3D.
Zoomul optic de 12x apropie obiectele, iar unghiul larg de 73 ° permite camerei UNITE 150 sa capteze toti participantii la sala de sedinte la doar 1.199 USD.

Pentru mai multe detalii, accesati pages.clearone.com/unite-cameras

Camerele video CLEARONE UNITER certificate acum de Zoom 3
ClearOne
ClearOne

ClearOne este o companie globala care proiecteaza, dezvolta si vinde solutii de conferinte, colaborare si streaming pentru comunicatii audio si video. Performanta si simplitatea solutiilor sale avansate ofera niveluri fara precedent de functionalitate, fiabilitate si scalabilitate. Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii