fbpx

Cat de mult conteaza Application Delivery?


Odata cu transformarea digitala care schimba drastic intregul concept de business modern, aplicatiile au devenit o clasa cu totul noua de ‘resurse’, dar si o importanta sursa de diferentiere competitiva. Economia digitala necesita ca aplicatiile de business sa fie livrate cu o viteza, amploare si agilitate fara precedent, motiv pentru care, tot mai multe organizatii isi indreapta atentia catre mediul cloud.

Cresterea exploziva a aplicatiilor gazduite in cloud genereaza noi oportunitati – si un set complet de provocari pentru organizatiile care trebuie sa implementeze si sa administreze un vast portofoliu de aplicatii in medii multicloud. Automatizarea si sincronizarea sistemelor pot contribui la simplificarea si standardizarea proceselor IT din centrele de date traditionale, din cloud privat si public. Dar, odata cu inovatia rapida, exista preocupari serioase legate de securitate si de capacitatea de a oferi o experienta coerenta in aceste medii.

F5 a initiat recent un studiu legat de importanta si de modul in care se executa Application Delivery in companii cu profiluri diverse. Aflat la a patra editie anuala, raportul analizeaza rolul vital al aplicatiilor in contextul actual de business. Peste 3.000 de profesionisti din domeniul IT, administratori de retea, de aplicatii si responsabili cu securitatea IT din intreaga lume au cantarit subiecte legate de modul in care sunt implementate si livrate aplicatiile in retea, de la adoptarea cloud-ului public si privat si multi-cloud, pana la problemele vizand securitatea, automatizarea, orchestrarea si viitorul serviciilor de aplicatii pentru companii .

Raportul complet este disponibil gratuit, prin completarea formularului existent in pagina producatorului.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii