fbpx

Ce spun testele independente despre solutiile cloud Fortinet?


CyberRatings.org a realizat recent un test independent – primul de acest tip – pe solutia FortiGate-VM din Amazon Web Services. Fortinet a dovedit ca ofera un nivel excelent de securitate, performanta si stabilitate.

Ce spun testele independente despre solutiile cloud Fortinet? 1

Fortinet a primit scor maxim pentru 5 zone de testare:

  • Capacitati de Management si Raportare
  • Routing & Policy Enforcement
  • Functionalitati SSL/TLS
  • Threat Prevention
  • Performanta

Testele au concluzionat ca, in ansamblu, produsul este excelent (AAA) si ar trebui pus pe lista scurta a oricarui specialist, dat fiind ca: asigura un nivel excelent pentru Threat Protection; Fortinet a blocat 35 din 35 tehnici de evaziune si 977 din 977 de exploituri.

Echipamentul a trecut cu brio toate testele de stabilitate si fiabilitate. Capacitatea throughput HTTP a fost 1,000 Mbps; TLS/HTTPS Rated Throughput a fost 892 Mbps, ceea ce rezulta intr-un excelent Throughput combinat oferit de Fortinet, de 946 Mbps.

Pentru mai multe detalii, accesati raportul complet.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii