fbpx

Cele mai noi solutii Yealink prezentate la ITEXPO, Florida si ISE, Amsterdam, Olanda


Intre 10 februarie - 14 februarie 2020, Yealink este prezent cu cele mai noi solutii de colaborare la ITEXPO si ISE, in plina desfasurare in Florida si Amsterdam.

 

ITEXPO si ISE sunt cele mai importante evenimente de comunicare si transformare digitala, unde achizitori influenti se aduna pentru a lua deciziile de cumparare. Acest evenimente cu o traditie de peste 20 ani, reunesc manageri, achizitori de tehnologie, vanzatori, revanzatori si producatori de la companii de toate dimensiunile si industriile pentru a crea noi parteneriate de afaceri, a colabora si a invata impreuna, dar si unul de la celalalt. Zeci de sesiuni de conferinte, prezentari si dezbateri vor fi concentrate pe a-i ajuta pe participanti sa identifice solutii ce pot sustine dezvoltarea afacerii.

In acest an, Yealink propune publicului solutii complete si inovatoare de comunicatii unificate, precum:

NOUA serie Yealink T5 Prime IP Phones
Yealink prezinta noua sa serie de telefoane de business T5, T58A cu camera, T57W, T54W si T53W, cel mai avansat portofoliu de telefoane IP din industrie. Livrand o colaborare personalizata de top, seria de telefonie de afaceri Yealink T5 ofera cea mai buna experienta posibila de colaborare personalizata pentru companiile si organizatiile de orice dimensiune.
 

Solutia DECT Yealink

Suportand pana la 30 de statii de baza si 100 de telefoane, Yealink DECT IP Multi-Cell System W80B este solutia perfecta de comunicare si roaming. Cientii vor afla cum functioneaza seria T5 ca baza DECT. Pana la 4 telefoane DECT pot fi acceptate doar prin conectarea unui dongle.

Yealink Speakerphone
De asemenea, Yealink prezinta si noile sale difuzoare portabile CP700 si CP900, care se potrivesc mai multor scenarii de spatii private si de business. Aceasta serie va imbunatati semnificativ experienta de comunicare si colaborare pentru utilizatorii finali Yealink in timpul conferintelor si apelurilor video.

Yealink MVC300 Microsoft Teams Rooms Solution
Cu Yealink MVC300 lansat oficial la Microsoft Ignite, Yealink si-a extins portofoliul de solutii dedicate pentru Microsoft Teams Rooms (MTR), impreuna cu MVC500 (pentru spatii mici) si MVC800 (pentru spatii medii-mari), pentru a acoperi toate scenariile de conferinta. Accesorii simple, cum ar fi camera auto-incadrare UVC30 si noul USB Speakerphone CP900, pot fi usor implementate impreuna cu MVC300, economisind spatiu si creand o experienta de intalnire superioara.
 

La evenimentul ISE din Amsterdam, Yealink vine cu cele mai fierbinti produse aflate inca pe linia de productie:   Microsoft Teams Rooms (MTR) –  Yealink VC 210 Huddle, MVC900 XLarge multi camera, MVC500-CP960, VP59 Room, speakerphones WH65, WH66 Mono/Dual, precum si noua linie de videoconferinta disponibila din Q2 2020 cu rezolutie 4K pe sistemele integrate, MeetingEye 400/600, si functionalitati de tip auto framing si speaker tracking.

Yealink
Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii