fbpx

Predictiile Fortinet pentru 2016


Peisajul amenintarilor este intr-o permanenta evolutie, iar lupta dintre infractorii cibernetici si specialistii in securitate s-a intetit in mod dramatic pe parcursul anului.

Sunt de asteptat peste 20 de miliarde de dispozitive sa fie conectate in urmatorii patru ani, fortand companiile sa se confrunte cu o suprafata de atac in expansiune, legat de un spațiu virtual fara margini.

Cercetatorii FortiGuard Labs anticipeaza noile tendinte si strategiile pe care infractorii cibernetici le vor folosi in anul care vine, dorind sa-si poata inarma clientii cu cunostintele de care au nevoie pentru a-si mentine avantajul in cursa impotriva criminalitatii cibernetice si pentru a schimba in mod proactiv modul in care companiile isi elaboreaza strategiile lor de securitate pentru noul an.

Raportul FortiGuard este disponibil aici: https://www.fortinet.com/resource_center/whitepapers/2016-predictions-evolving-threat-landscape.html.

Fortinet
Fortinet

Premiatele sisteme de securitate FortiNet si serviciile de subscriptii asociate acestora protejeaza retelele a peste 270.000 de clienti din intreaga lumea – incluzand cele mai mari firme de telecomunicatii, furnizori de servicii si companii, indiferent de marimea acestora. Fortinet a fost ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii