fbpx

Clasamentul Cyber Top 10


Potrivit estimarilor consolidate de catre firmele de cercetare de IT, piata de securitate cibernetica va fi in crestere de la 75 de miliarde in 2015 la peste 170 de miliarde in 2020. Acest top este o recunoastere a celor mai inovatoare companii de securitate cibernetica variind de la cele mai mari si recunoscute branduri, la

Potrivit estimarilor consolidate de catre firmele de cercetare de IT, piata de securitate cibernetica va fi in crestere de la 75 de miliarde in 2015 la peste 170 de miliarde in 2020.

Acest top este o recunoastere a celor mai inovatoare companii de securitate cibernetica variind de la cele mai mari si recunoscute branduri, la start-up-uri si jucatori in curs de dezvoltare, dar cu potential de crestere.

Fortinet si RSA sunt incluse in acest top, fiind leaderi pentru zona de dispozitive de securitate de retea si, respectiv, pentru cea mai rapida crestere de afaceri.

Pentru a vedea topul Cyber Top 10 for 2016, dati click aici.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii