fbpx

Clear One lanseaza o noua camera, cu vedere panoramica de 180 de grade


Noua camera ClearOne UNITE® 180 ePTZ ofera o vedere panoramica la 180 de grade.

Compose Mode supports panoramic view with voice tracking and people tracking.

Camera ofera, de asemenea, sase moduri de vizualizare diferite pentru prim-planurile camerei si ale participantilor

ClearOne si-a reafirmat la inceputul lunii iulie angajamentul de a oferi performante de colaborare video fara compromisuri cu introducerea noii camere profesionale UNITE 180 ePTZ care ofera un camp vizual panoramic complet de 180 de grade cu „ajustari in timp real” pentru a obtine o varietate de moduri de vizualizare utile pentru orice aplicatie si mediu.

Compose Mode supports panoramic view with voice tracking and people tracking.

Compose Mode supports panoramic view with voice tracking and people tracking.

Proiectata pentru colaborare video profesionala, conferinte, aplicatii UC, invatare la distanta si multe altele, noua camera UNITE 180 ofera sase optiuni de vizualizare, precum si unghi panoramic pentru flexibilitatea maxima a camerei.

Clear One lanseaza o noua camera, cu vedere panoramica de 180 de grade 3

Modul Compose prezinta o vedere panoramica impreuna cu prim-planuri optionale de pana la opt persoane. Modul manual este o optiune perfecta pentru concentrarea pe o anumita zona a salii de sedinte. Modul Auto Framing incadreaza automat participantii in camera. Modul Grid utilizeaza functia de tracking a persoanelor pentru a urmari fiecare participant intr-o fereastra separata care afiseaza pana la patru participanti. Modul Speaker detecteaza prezentatorul, care este o caracteristica deosebit de utila in salile de clasa. Si, in cele din urma, Modul de prezentare -Presentation Mode-are o fereastra de content-sharing pe ecranul principal si o fereastra de tip picture-in-picture a prezentatorului. Utilizatorii pot comuta cu usurinta intre moduri folosind computerul, MAC-ul sau controlul manual UNITE 180.

Speaker Mode auto detects the presenter using voice and people tracking.

Speaker Mode auto detects the presenter using voice and people tracking.

Feature-ul “real – time stitching” creeaza o vedere panoramica continua la 180 de grade a spatiilor largi, reunind imaginile multiplelor obiective ca o singura imagine completa. Salile mari, centrele de training sau orice zona larga de conferinte sunt toate surprinse si prezentate cu o claritate perfecta in oricare dintre optiunile modului de vizionare. Un zoom 4x imbunatateste si mai mult setul de caracteristici UNITE 180.

UNITE 180 este compatibil cu toate aplicatiile populare de colaborare video bazate pe cloud, inclusiv Microsoft Teams, Zoom, WebEx, Google Meet, ClearOne’s COLLABORATE Space si altele.

Date de contact :

Mai multe informatii despre noua camera UNITE 180 sunt disponibile dand click aici.

Obtineti un cont gratuit COLLABORATE Space ClearOne cloud-based aici.

Cautati informatii