fbpx

ClearOne castiga premiul ISE pe 2019 la categoria Best of pentru noul sau microfon de tavan si pentru solutiile Converge Huddle


ClearOne® (NASDAQ: CLRO), furnizor global de solutii de comunicatii audio si video, a anuntat ca noile sale solutii, microfonul de plafon cu directionare de sunet (beamforming) si solutia CONVERGE® Huddle au primit premiile ISE 2019 rAVe Best of la categoriile “Best Room Mic Array” si “Best Collaboration System Product”.

 

ClearOne castiga premiul ISE pe 2019 la categoria Best of pentru noul sau microfon de tavan si pentru solutiile Converge Huddle 1„Suntem onorati ca aceste doua solutii au fost recunoscute in acest spatiu foarte competitiv”, a declarat Zee Hakimoglu, CEO ClearOne,  „Microfonul nostru de plafon cu sistem de directionare de sunet patentata transforma designul profesional al sistemului AV cu avantajele sale puternice si o arhitectura ClearOne superioara, in timp ce convertorul CONVERGE Huddle este o solutie unica si foarte accesibila pentru conferinte, pentru camere de divertisment si spatii de intalniri similare. »

ClearOne Beamforming Microphone Array Ceiling Tile (BMA CT) reduce in mod semnificativ complexitatea si costurile prin anularea ecoului incorporat si a zgomotului și setarile multi-array care pot utiliza un singur mixer DSP cu numar scazut de canale, mentinand nivelul ridicat de performanta sii fiabilitate. Simplificarea ulterioara provine de la amplificatorul de putere incorporat care permite fiecarei matrice sa conduca doua difuzoare de 10 Watt si 8 Ohm. BMA CT ofera, de asemenea, tehnologie de directie adaptiva.

CONVERGE Huddle, derivat din CONVERGE Pro 2, este echipat cu cei mai recenti algoritmi de procesare audio de anulare a ecoului si de zgomot. Utilizand aplicatia CONVERGE Huddle, aplicatiile de colaborare audio si video sunt realizate printr-o singura conexiune prin cablu catre dispozitivele Bring Your Own Devices (BYOD), cum ar fi laptopurile, tabletele si smartphone-urile care ruleaza aplicatii precum Spontania®, Skype®, Skype for Business, GoToMeeting ™, WebEx® sau Space COLLABORATE®.

Premiile rAVe Best of ISE sunt nominalizate de personalul publicatiei si reprezinta cele mai bune produse prezentate de peste cei 1300 de expozanti de la ISE 2019, care a avut loc in perioada 5-8 februarie in Amsterdam, Olanda. Pentru a vedea lista complete a castigatorilor, faceti click aici.

ClearOne
ClearOne

ClearOne este o companie globala care proiecteaza, dezvolta si vinde solutii de conferinte, colaborare si streaming pentru comunicatii audio si video. Performanta si simplitatea solutiilor sale avansate ofera niveluri fara precedent de functionalitate, fiabilitate si scalabilitate. Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii