fbpx

Conectarea securizata a cloud-urilor publice la centrele de date


F5 a anuntat recent lansarea unei noi solutii, Application Connector.

F5 Application Connector conecteaza cloud-uri publice la infrastructura de servicii pentru aplicatii din centrele de interconectare cloud sau de date. Aceasta permite utilizarea resurselor cloud publice ca parte a infrastructurii de calcul si in acelasi timp implementeaza servicii pentru aplicatii in mediile multi-cloud.

Aplicatiile migreaza rapid catre cloud-uri publice. Multe dintre acestea sunt create in cloud. In acest mediu, consecventa si performanta sunt esentiale. Si aici intervine F5 Application Connector.

F5 Application Connector va ajuta sa valorificati resursele de cloud public ca parte a infrastructurii de calcul a companiei dvs. In plus, cu Application Connector puteti organiza o conexiune sigura din orice cloud public in Application Connector pe platforma BIG-IP pentru a permite insertia serviciilor pentru aplicatii.

Application Connector va permite sa controlati serviciile pentru aplicatii in cloud public precum SSL, protectia aplicatiilor si controlul accesului. Indiferent daca descoperiti noi volume de lucru in AWS sau migrati volume de lucru in orice cloud public, puteti implementa si administra servicii de securitate si amprente intr-un centru de interconectare sau de date cloud.

Mai multe informatii despre Application  Connector, pot fi citite aici.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii