fbpx

Conferinte audio – Analog sau IP?


Sound Station Duo este raspunsul. De ani de zile, audio conferinta a fost unul din cele mai importante mijloace de comunicare transfrontaliere. Cand Polycom a lansat primul telefon de conferinte, Sound Station, in 1992, modul in care oamenii comunicau prin telefon s-a schimbat.

Aceasta solutie iconica audio HD, avand forma unui triunghi, a devenit un standard la nivel mondial pentru salile de conferinta de dimensiuni mici si mijlocii fie ca utilizeaza linii analogice sau telefonie VoIP (VoIP), fiind renumit pentru claritatea exceptionala a vocii. Cei care nu sunt familiarizati cu beneficiile reale ale conferintei audio se pot intreba de ce este necesar sa investesti intr-un telefon pentru conferinte din moment ce practic toate telefoanele au o functie de speaker. In primul rand, exista o mare diferenta in experienta utilizatorului. Calitatea audio este importanta, iar conversatiile clare sunt absolut necesare pentru intalniri productive.Calitatea slaba a vocii, zgomotul de fundal si staticul nu mai sunt acceptabile in timpul unei intalniri cand atentia si participarea tuturor participantilor sunt pe deplin necesare. De asemenea, nu este practic ca vorbitorii sa se ingramadeasca in jurul telefonului, incercand sa surprinda ceea ce spune persoana de cealalta parte a liniei. Telefoanele de birou de tip desktop, tipice, sunt proiectate pentru a oferi un apel vocal personalizat. O sala de conferinte necesita o raza mult mai mare pentru microfon. Polycom a avut in vedere toate aceste lucruri atunci cand a proiectat gama de solutii de conferinte de voce, oferind HD voice, tehnologia patentata Polycom Acoustic Clarity,  un microfon circular 360 de grade cu o raza de sase metri, creand un mediu in care fluxul de conversatii decurge natural ca si cum toata lumea ar fi asezata in aceeasi camera.Pentru clientii care doresc telefoane care sa suporte atat linie IP, analoaga sau Lync, SoundStaion Duo este alegerea perfecta, suportand  toate cele trei platforme.

Polycom SoundStation Duo este un telefon de conferinte IP cu voce HD avand si capabilitatile  unui telefon analog. Acest telefon de conferinta dual este perfect pentru companiile care folosesc linii de tip analog in sala de conferinte, dar vor sa poata beneficia si de VoIP.

Pentru o perioada limitata, SoundStation Duo este in stocul Veracomp la un pret promotional de 367 euro.

Stocul telefoanelor SoundStation la pret promotional poate fi consultat aici.

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii