fbpx

CryptoFlow SafeCloud premiat pentru inovatie


PITTSBURGH, PA. SUA – Certes Networks, un inovator de top in solutiile de securitate bazate pe software pentru protejarea aplicatiilor intreprinderilor, a anuntat astazi ca TMC, o societate globala de media integrata, a desemnat CryptoFlow SafeCloud ca fiind castigatorul premiului produsul informatic cloud al anului 2015. Premiul produsul informatic cloud al anului, prezentat de revista Cloud

PITTSBURGH, PA. SUA – Certes Networks, un inovator de top in solutiile de securitate bazate pe software pentru protejarea aplicatiilor intreprinderilor, a anuntat astazi ca TMC, o societate globala de media integrata, a desemnat CryptoFlow SafeCloud ca fiind castigatorul premiului produsul informatic cloud al anului 2015.

Premiul produsul informatic cloud al anului, prezentat de revista Cloud Computing, premiaza furnizorii cu cele mai inovatoare, utile si benefice produse si servicii cloud aduse pe piata in anul anterior.

Construit pe platforma CryptoFlow a Certes Networks, CryptoFlow SafeCloud asigura protectia integrala a aplicatiilor intreprinderii extinse in medii cloud publice, incluzand serviciile cloud publice lider de piata. Solutiile CryptoFlow ale Certes asigura acoperiri virtuale sigure care protejeaza aplicatiile intreprinderii extinse la nivelul oricarui utilizator din retea. Solutiile CryptoFlow sunt independente de infrastructura, nu necesita schimbari ale retelei sau aplicatiilor si blocheaza vectorul de top al atacurilor aferente accesarii neautorizate de date din prezent.

CryptoFlow SafeCloud creeaza un punct unic de control pentru protejarea tuturor comunicatiilor dintre un Cloud public al intreprinderii, un Cloud privat, centrele de date si utilizatori. Managerii de securitate seteaza politici simple, de pozitionare si apasare care aplica un control al accesului utilizatorilor autorizati pe baza de functii la resursele Cloud, pe dispozitive Windows, iOS, Mac sau Android. Intreprinderea cotroleaza direct toate comenzile, profilurile de protectie si politicile de acces pe baza de functie.

Certes Networks
Certes Networks

Inca din anul 2000, Certes Networks a furnizat solutii inovatoare, sigure, pentru criptarea traficului sensibil pe retelele de date. Avand mii de solutii implementate la nivel mondial, Certes furnizeaza solutii dovedite pentru protectia datelor in serviciile financiare, sanatate, Guvern, ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii