fbpx

Cu incredere in viitor


Cloud-ul transforma rapid peisajul de networking. In ultimul deceniu, retelele cloud s-au dezvoltat intr-o piata de peste 2,5 miliarde de dolari, iar ritmul se accelereaza, intrucat ne asteptam ca retelele cloud sa devina alegerea de facto pentru mai mult de 50% dintre companii, pana in 2021.

 

Cloud-ul ne aduce multe avantaje, printre care simplitatea, scalabilitatea si agilitatea.Extreme Networks are cea mai buna platforma cloud, acum aflata la cea de-a 3-a generatie, construita pe microservicii si oferind inovatie continua, si scoruri superioare la capitolul fiabilitate.

ExtremeCloud IQ ofera clientilor flexibilitatea implementarii in cloud public, privat sau local si optiuni de licentiere flexibile.

Luand in considerare performantele superioare, usurinta de utilizare, fiabilitatea si eficienta de functionare a retelelor care ruleaza in cloud, fiecare client enterprise ar trebui sa ia in considerare aceasta optiune si sa puna in aplicare o strategie de gestionare a tranzitiei pe termen mediu si lung.

Cloud networking ofera viteza si livrare continua a noilor capabilitati, mediilor dovedite sigure care pot face fata celor mai exigenti clienti. Retelistica in cloud este cheia care permite experiente de networking de cea mai buna calitate, cu efort minim, altfel spus – cel mai sigur drum catre viitor.

Vezi aici sursa articolului.

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii