fbpx

CyberSecurity Excellence Awards 2018


WhiteHat Security, unul dintre cei mai importanti furnizor de securitate pentru aplicatii dedicat securizarii afacerii digitale, a anuntat astazi ca a fost numit un castigator in categoria Application Security si, de asemenea, finalist la categoria Best CyberSecurity, sectiunea intre 100 si 500 de angajati, in cadrul CyberSecurity Excellence Awards.

Este o onoare reala sa primesti recunoasterea unei comunitati de securitate a informatiilor prin intermediul premiilor CyberSecurity Excellence 2018 „, a declarat Craig Hinkley, CEO al WhiteHat. „Acest titlu vine ca o validare a modului in care am ales sa abordam securitatea aplicatiilor, o necesitate in acest moment al transformarii digitale, in care aplicatiile sunt in centrul oricarui business. Platforma de securitate WhiteHat Application Security furnizeaza atat echipelor de dezvoltare cat si celor de securitate cele mai exacte solutii pentru securizarea aplicatiilor de la inceput si apoi in intregul lor ciclu de viata, ceea ce duce la o afacere digitala mai sigura. Vom fi mereu angajati sa facem cat mai uso posibil integrarea securitatii in toate functiile din spatele aplicatiilor care conduc afacerile de astazi.”

Platforma de securitate a aplicatiilor WhiteHat Sentinel este recunoscuta pentru furnizarea completa a serviciilor de securitate a aplicatiilor care permit organizatiilor sa implementeze dispozitivele DevSecOps si sa sprijine intregul SDLC: Testarea securitatii aplicatiilor statice (DAST), Testarea securitatii aplicatiilor statice (SAST) si Testarea aplicatiilor mobile.

Spre deosebire de alte solutii similare, cu WhiteHat Sentinel fiecare vulnerabilitate identificata este apoi verificata manual de un expert in securitate din Centrul de Cercetare a Amenintarilor (TRC) al companiei. Acesti experti fac parte integranta din serviciile platformei WhiteHat, nu numai ca asigura verificarea vulnerabilitatii pentru a elimina pozitivele false, ci si pentru a oferi asistenta necesarea si remedierea directionata, pentru a reduce timpului necesar pentru a repara vulnerabilitatile.

WhiteHat Scout, un serviciu complet automatizat pentru dezvoltatorii care lucreaza in medii DevOps, extinde precizia TRC prin intermediul Attack Vector Intelligence ™, care combina motorul de corelare patentat al WhiteHat, 17 ani de date privind vulnerabilitatile aplicatiilor si peste 100 de milioane de vectori de atac verificati de TRC.

Platforma WhiteHat Sentinel poate scala de la unu la mii de site-uri / aplicatii intr-o maniera sigura din punct de vedere al productiei, oferind in acelasi timp evaluari continue fara a incetini activitatea. Expertii in securitate din TRC actioneaza ca o extensie a echipei de securitate a clientului, o valoare adaugata critica intr-un moment in care talentul de securitate este intr-o astfel de oferta.

2018 Cybersecurity Excellence Awards onoreaza indivizii si companiile care demonstreaza excelenta, inovatie si leadership in securitatea informatiilor. Criteriile de selectie si de a acordare a premiilor sunt gestionate de Cybersecurity Insiders in parteneriat cu comunitatea specialistilor in securitate a informatiilor de pe LinkedIn, care aduna peste 400.000 de profesionisti in domeniul securitatii cibernetice din intreaga lume.

Sursa

WhiteHat
WhiteHat

WhiteHat Security este lider in securitatea aplicatiilor web, permitand companiilor sa protejeze informatii foarte importante si sa gestioneze riscul. Prin combinarea tehnologiei, sistemelor de informatii si inteligentei oamenilor, WhiteHat furnizeaza servicii complete de securitate web, la un ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii