fbpx

De la marketing, la realitate


"Unul dintre furnizorii din China ne-a trimis un e-mail prin care ne solicita sa facem plata intr-un alt cont decat cel uzual, motivand un audit. E-mailul era trimis de pe contul persoanei responsabile de plati, incluzand toata corespondenta anterioara cu reprezentantul Akai Romania. "

La nici o luna dupa acest incident, un client Akai din Ungaria a primit un e-mail de la unul din membrii echipei din Romania in care i se solicita – in mod similar – sa faca plata in alt cont decat cel utilizat in mod obisnuit. In mod evident, eram subiectul unui atac cibernetic. Schimbarea parolelor nu a fost sucienta pentru a impiedica accesul hackerilor, declara Dorin Ciobanu, Director Intervision Trading, compania care detine licenta exclusive AKAI, in 9 tari din centrul si sud-estul Europei: Romania, Polonia, Cehia & Slovacia, Ungaria, Croatia, Slovenia, Bulgaria si Grecia.

De la marketing, la realitate 1

Afacerile si comunicarile moderne se bazeaza pe mediul online: comunicari de tip email, tranzactii online, plati, transferuri si schimb si transfer de documente electronice. Tehnologia actuala permite ca globalizarea la nivel de retea de parteneri, furnizori si clienti sa se realizeze cu usurinta si costuri reduse. Companiile trebuie insa sa faca un minim efort necesar: sa se asigure ca mediul online, actiunile si bunurile (data) care circula in infrastructura beneficiaza de o securitate consistenta.

Fortinet ofera solutii complete de securitate de retea si de continut de cea mai buna calitate, precum si produse de acces securizat care impartasesc informatii si lucreaza impreuna pentru a forma Security Fabric. FortiGate este cea mai populara platforma firewall, disponibila intr-o gama larga de echipamente pentru a se potrivi cu orice mediu si ofera o gama larga de functii de securitate si de retea pregatite pentru generatia urmatoare.

Solutia finala implementata – in mai putin de o zi – in infrastructura Intervision Trading a constat intr-un mix Fortigate 100E, FortiAP 221E și FortiSwitch 108.

Vezi articol complet aici

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii