fbpx

Deep Discovery, pentru al 3-lea an consecutiv, solutia ‘recomandata’ de NSS pentru detectarea breselor din sistem


Laboratoarele NSS Labs au suspus recent 7 solutii de detectare a breselor de sistem unor teste care au similar mediul real de lucru. Pentru a 3-a oara consecutiv, solutia Trend Micro™ Deep Discovery™ a obtinut titlul de “Recomandat”. Dovedit stabila, Deep Discovery este o solutie stabila, apta sa rezolve problemele acute ale organizatiilor legate de amenintarile de securitate si a atacurilor de tip ransom.

In urma testarilor in mediu real simulat, solutia Deep Discovery™ a obtinut urmatoarele rezultate:

  • 99.8% scor general al ratei de detectie
  • 100% pentru detectia riscurilor programate
  • 100% pentru detectia fisierelor malware http- si smtp-
  • 100% pentru detectia evaziunilor

“Testarea sistemelor de detectie a breselor de securitate realizat de laboratoarele NSS are rolul de a participa la mai buna definire a spatiului de securitate enterprise, oferind recunoastere celor care ridica stacheta in aceasta industrie,” afirma Eva Chen, CEO, Trend Micro. “Pe masura ce amenintarile de securitate devin tot mai complexe si mai sofisticate, eficienta sistemelor de detectarea a breselor de securitate este o parte esentiala a strategiei de securitate la nivel enterprise. Clientii nostri au nevoie de o solutie eficienta de detectare a breselor, componenta esentiala a abordarii stratificate a solutiilor de securitate, care vizeaza nu doar detectarea, ci si capacitatea de raspunde si de a oferi protectie impotriva celor mai noi amenintari.”

Deep Discovery, comercializat si sub denumirea de Trend Micro TippingPoint Advanced Threat Protection, apeleaza la tehnici avansate de detectie cu scopul de a identifica amenintarile avansate si atacurite de tip malware. Deep Discovery monitorizeaza tot traficul din retea care traverseaza segmente fizice sau virtuale, utilizand peste 100 de protocoale si aplicatii la nivelul tuturor porturilor din retea. Solutia detecteaza si coreleaza toate etapele din ciclul de viata al unui atac, de la momentul initierii, pana la identificarea resurselor si a miscarilor laterale.

“Privind masa de amenintari care incearca sa penetreze organizatiile in prezent, nu gresim cu nimic daca spunem ca, la un moment dat, macar un atac va reusi sa patrunda in retea,” afirma Vikram Phatak, CEO, Laboratoarele NSS. “Acceptand aceasta realitate, organizatiile ar trebui sa admita faptul ca o solutie de detectare a breselor este extrem de importanta, permitand identificarea si contracararea rapida a amenintarii si protejarea corespunzatoare a retelei. Testele noastre impartiale au demonstrat ca solutia Deep Discovery oferita de Trend Micro este extrem de eficienta in detectarea breselor de sistem, constituind o alegere optima pentru organizatiile care doresc sa isi protejeze resursele.”

Raportul complet realizat de Laboratoarele NSS in urma testarilor solutiilor de detectare a breselor se poate obtine aici: https://www.trendmicro.com/us/business/cyber-security/nss-labs-breach-detection-report/index.html sau la urmatorul articol de blog: https://blog.trendmicro.com/nss-labs-breach-detection-2016/

Trend Micro
Trend Micro

Trend Micro Incorporated este lider global in software de securitate cu o experienta de 27 de ani. Soluțiile Trend Micro se adreseaza atat consumatorilor, cat si companiilor si agentiilor guvernamentale, asigurand o securitate stratificata a datelor pe dispozitive mobile, obiective, ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii