fbpx

Doua medalii de aur Stevie® pentru LifeSize


Lifesize App a castigat premiul pentru cea mai buna solutie noua B2B cloud si Lifesize Icon 450 a castigat premiul pentru cel mai bun produs nou B2B in cadrul Galei Premiilor Stevie 2018.

 

Premiile germane Stevie sunt recunoscute in industrie ca fiind unele dintre cele mai importante premii de business din Germania acordate inovatiei si se afla la cea de-a patra editie. Anul acesta, au fost luate in considerare peste 400 de nominalizari din partea organizatiilor din toata Germania. Aplicatia Lifesize a primit locul 1 in categoria “Best New Business Cloud Service” iar Lifesize® Icon 450 a condus in categoria “Best New B2B Product”.

Stevie Awards sunt considerate a fi cele mai importante premii de afaceri, conferind recunoastere pentru realizarea la locul de munca in programe cum ar fi The International Business Awards® de mai bine de un deceniu.

Juriul din segmentul New Products & IT a fost compus din Dr. Jens Wohltorf (Blacklane), Hubert Strokosch (Deutsche Telekom), Dirk Lewandowski (DHL Express), Viola Tasch (Hochschule für Wirtschaft und Recht Berlin), Alexandra Montag (Deutsche Messe), Holger Wilke (Weber Shandwick), Erwin Pfuhler (Business School, München), Frederik Bernard (Foresight Consulting) si Birgit Jordan (probleme de integrare).

Comentariile juriului pentru noua aplicatie Lifesize au inclus: „solutie flexibila de videoconferinta, usor de utilizat, care satisface nevoile si preferintele individuale ale angajatilor”, “solutie completa de colaborare, extrem de intuitiva”.

„Cele doua premii de aur Stevie – pentru aplicatia Lifesize si pentru sistemul de conferinte Lifesize Icon 450 – ne onoreaza. Rezolvarea nevoilor clientilor se afla in centrul dezvoltarii tuturor produselor noastre. Ne uitam la cerintele esentiale pentru „locul de munca al viitorului” si ascultam indeaproape ce cauta oamenii intr-o solutie de videoconferinta si de colaborare. In mod recurent, clientii isi exprima nevoia de a colabora usor si intuitiv, fara eforturi speciale si fara necesitatea de a se deplasa”, a spus Thomas Nicolaus, vicepresedinte Lifesize, Europa Centrala. „Aplicatia Lifesize si sistemul Lifesize Icon 450 sunt rezultate directe ale acestei abordari. Premiile recunosc dedicatia pe care o avem in combinarea camerelor inteligente HD si a telefoanelor touchscreen usor de utilizat cu un serviciu inovator de videoconferinta, intr-o solutie robusta de colaborare, bazata pe cloud”

Comunicatul oficial este disponibil pe site-ul producatorului.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii