fbpx

Ecosistemul Fortinet Security Fabric a ajuns la 400 de integrari


Fortinet’s Security Fabric a ajuns sa realizeze peste 400 de integrari tehnologice prin ecosistemul sau de securitate end-to-end Open Fabric.

 

John Maddison, EVOP & CMO Fortinet,  spune ca ecosistemul isi propune sa imbunatateasca securitatea, sa reduca complexitatea si sa simplifice operatiunile. Acest lucru, afirma el, are ca rezultat o protectie cuprinzatoare a suprafetei de atac si un ROI mai mare. Acest ecosistem deschis extinde Security Fabric, oferind:

  • Fabric Connectors, integrari cu platforme partenere tehnologice care automatizeaza operatiuni, politici si procese;
  • Fabric APIs, integrari dezvoltate de parteneri Fabric API pentru o gama larga de solutii ecosistemice pentru a securiza intreaga suprafata de atac digital;
  • Fabric DevOps, care este un set de instrumente si scripturi de automatizare si orchestrare a securitatii dezvoltate de Fortinet, parteneri si clienti;
  • Ecosistemul Fabric, care permite integrari tehnologice ale furnizorilor.

Ecosistemul Fortinet Open Fabric ofera clientilor solutii integrate pentru securitate completa end-to-end. Programul de parteneri Fortinet Fabric-Ready Technology Alliance reuneste o comunitate de parteneri tehnologici globali cu expertiza specializata si pune la dispozitie resurse si instrumente pentru a facilita integrarea.

Partenerii din portofoliul Veracomp, cu care Fortinet colaboreaza pentru a oferi solutii integrate de securitate end-to-end sunt:

  • Gigamon– aceasta integrare permite activarea securitatii pervasive.
  • Thales: Impreuna cu Fortinet, Thales asigura gestionarea avansata a certificatelor de securitate de catre Luna HSM pentru criptarea si decriptarea traficului securizat de aplicatii si sesiuni. Aceasta integrare ofera, de asemenea, managementul identitatii – integrarandu-se cu solutiile Fortinet Fortiweb si Fortigate
  • Guardicore:  Impreuna cu Fortinet Guardicore ofera vizibilitate si control pentru cloud-uri hibride si centre de date.
  • Nozomi: tehnologia Nozomi Networks se integreaza cu solutiile Fortinet FortiSIEMFortiGateFortiNAC oferind securitate integrata, automata in timp real si vizibilitate pentru retelele de control industrial.
Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii