fbpx

Educatia in 2025


Rezultatele unui sondaj nou Polycom arata ca Institutiile academice sunt mult mai susceptibile de a investi in medii virtuale de invatare pentru a imbuntati furnizarea sistemelor de educatie in viitor.

Salile de clasa isi vor deschide orizonturile pentru colaborarea in timp real, adoptand si dispozitive mobile pentru lectii interactive adaptate studentilor, arata concluziile raportului Polycom  „Educatia în 2025 – inovatie tehnologica„.

Progresele in tehnologia digitala schimba rapid modul in care invatam.

Respondentii la acest studiu vad ca o schimbare majora trecerea spre colaborarea in timp real  si dispozitive mobile, cu laptopuri in clasa.

Punctul focal este, de asemenea, de asteptat sa treaca de la profesori si lectori catre studentii insisi pana in 2025, conform a 50% dintre respondentii la nivel mondial.

Rezultatele au indicat, de asemenea, faptul ca, cu ajutorul tehnologiei, pana in 2025, vom avea o colaborare intre scoli si corporatii mult mai eficienta, ceea ce va duce la o mai buna pregatire a fortei de munca prin parteneriate mai bine definite si prin programe de e-mentoring.

Raportul Polycom poate fi downloadat aici.

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii