fbpx

Elastica, cel mai nou membru Blue Coat


Blue Coat are un membru nou: Elastica, leaderul in solutii de Cloud Access Security. Odata cu aceasta achizitie, Blue Coat defineste acum lotul de securitate pentru generatia cloud: produsul de top Secure Web Gateway (SWG) integrat cu cel mai puternic Cloud Application Security Broker (CASB) disponibil.

Elastica CloudSOC aduce capabilitati unice in portofoliul Blue Coat, precum evaluarea riscurilor, modelarea comportamentului utilizatorului si a punctului final, cloud DLP bazat pe limbaj natural, si analiza cu remediere intr-un SOC pentru aplicatii in cloud. Acesta asigura de asemenea o analiza completa de risc si o administrare a politicilor pentru aplicatiile sanctioned cloud si „shadow IT” pentru a asigura utilizarea sigura in cloud. Elastica ofera aceste capabilitati prin intermediul portalului sau CASB si controale API pentru managementul si implementarea securitatii pentru aplicatiile in cloud.

Elastica CloudSOC va fi integrata cu Blue Coat ProxySG si Global Intelligence Network (GIN) nu numai pentru a oferi analiza Shadow IT si evaluarea riscurilor, ci si pentru a asigura controale granulare integrate prin intermediul Consolei Centrului de Management al Blue Coat, in scopul de a identifica si a administra fara efort peste 8.000 de aplicatii in cloud. Abonamentul la Elastica Audit va asigura de asemenea controale punctuale prin ProxySG. Cu toate acestea, puteti obtine o evaluare de risc gratuita Shadow Data sau Shadow IT chiar acum, dand click aici.

Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii