fbpx

EonStor in Computer Technology Review


In ultimul articol al Computer Technology Review – “Infortrend anunta linia de stocare unificata cloud-integrated EonStor GS ce ofera flexibilitate cu configuratii flash sau hibride”, este mentionat faptul ca Familia EonStor GS poate oferi utilizatorilor multe beneficii, facand din EonStor GS o solutie de stocare unificata flexibila: Un design compact care integreaza nivelurile fisier, block

eonstor-gs-family

In ultimul articol al Computer Technology Review – “Infortrend anunta linia de stocare unificata cloud-integrated EonStor GS ce ofera flexibilitate cu configuratii flash sau hibride”, este mentionat faptul ca Familia EonStor GS poate oferi utilizatorilor multe beneficii, facand din EonStor GS o solutie de stocare unificata flexibila:

  1. Un design compact care integreaza nivelurile fisier, block si obiect intr-un singur sistem. Astfel, managementul este mai simplu si mai usor, necesitand, de asemenea, mai putin spatiu si consumand mai putina putere.
  2. Livreaza performante de pana la 450K IOPS, blocuri de 11,000 MB/s si banda CIFS de 4,000 MB/s, precum si un sistem all-flash.
  3. Suporta protocoale diverse precum CIFS/SMB, NFS, AFP si FTP; protocoale block de tipul Fibre Channel, iSCSI si SAS; protocoale la nivel de obiect ce permit utilizatorilor sa acceseze fisiere direct din browser printr-un URL unic pentru fiecare fisier si reduce costurile de deploy a aplicatiilor din cloud.
  4. Integrare cloud, astfel incat datele sa fie alocate optim intre EonStor GS si cloud, iar utilizatorii sa beneficieze de cea mai buna performanta si cea mai sigura stocare. Suporta, de asemenea, diverse servicii de cloud public si privat, astfel incat utilizatorii sa poata alege varianta optima pentru ei.

Mai multe beneficii si detalii pot fi gasite la Computer Technology Review, care acopera industria IT din 1980. Pentru a citi review-ul complet, click aici.

Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii