fbpx

EVENIMENTUL RED HAT ANSIBLE AUTOMATESAJUNGE LA BUCURESTI PE 14 NOIEMBRIE


Red Hat, impreuna cu Veracomp, distribuitorul sau oficial in Romania, anunta evenimentul dedicat solutiei Ansible, care va avea loc joi 14 noiembrie, incepand cu ora 09:00 la Hotel Intercontinental.

 

Evenimentul este parte dintr-un roadshow international sustinut de experti Red Hat si care a inclus pana in prezent peste 30 de capitale si orase importante din intreaga lume.

Ansible Automates este un seminar dedicat, care pe durata unei zile prezinta cea mai buna sinteza a solutiei Ansible la nivel local, printr-un lant de evenimente organizate in intreaga lume. Expertii Red Hat vor pune in discutie scenarii de automatizare care au fost implementate si functioneaza cu succes in companii din intreaga lume. Evenimentul este organizat in colaborare cu Intel, sponsor oficial al acestui roadshow.

Experti Ansible si lideri recunoscuti in industrie vor discuta subiecte de interes din domeniul automatizarii.  Cu Ansible, implementarile Red Hat pot fi exploatate la maxim, simplitatea automatizarii IT fiind vizibila pe toate palierele de business.

Evenimentul se adreseaza tuturor expertilor IT din organizatii si companii medii si mari care utilizeaza solutii opensource in infrastructura IT.

« Dupa editiile din Johanessburg, Madrid, Moscova sau Roma, evenimentul Red Hat Ansible Automes ajunge la Bucuresti urmarind un fir global care traseaza schita unei comunitatii opensource. Colaborarea este un principiu de baza al filosofiei Red Hat, iar acest eveniment este o ocazie excelenta pentru specialistii IT de a accesa un set de informatii esentiale si experiente practice, furnizate de cei mai buni experti din domeniu. Evenimentul se anunta deja a fi un succes, inregistrarile fiind inchise cu doua saptamani inaintea evenimentului », declara Alina Ovedenie, BDM Red Hat, Veracomp.

Ansible este solutia prin care Red Hat Satellite se conecteaza pentru furnizarea si configurarea sistemelor, prin care Red Hat Ansible Tower isi instaleaza aplicatiile la OpenShift sau prin care se automatizeaza implementarea, gestionarea si actualizarea solutiilor OpenStack cloud, Ansible si Tower pentru o colaboare fluida intr-un mediu Red Hat Enterprise pentru a simplifica operatiunile IT si pentru a reduce costurile asociate infrastructurii IT.

Veracomp este distribuitor exclusiv Red Hat in Romania din 2017.

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii