fbpx

Experienta Lifesize, acum integrata cu dispozitive ale tertilor


Din ce in ce mai multe organizatii se indreapta catre serviciile cloud pentru a beneficia de eficienta, flexibilitate si costuri reduse. Schimbarea de la IT-ul traditional la capacitatile potentiale ale cloud-ului poate fi o provocare, mai ales daca presupune o transformare a infrastructurii existente. Cu ajutorul programului de inregistrare Lifesize Third-Party Device, va veti puteti bucura de avantajele serviciilor cloud Lifesize, maximizand investitiile dvs. actuale in solutii de videoconferinta. Conecteaza-ti forta globala si mobila de munca pentru a creste nivelul de implicare, colaborare si productivitate in ansamblu a angajatilor.

Spatiu de ‘intalnire’ accesibil oricui

Dispozitivele provenite de la producatori terti devin parte a ecosistemului Lifesize. Acum puteti crea un mediu mai productiv de colaborare prin simpla inregistrare a sistemelor existente in serviciul Lifesize.

O experienta superioara a salilor de conferinta

Optimizati si imbunatatiti toate modurile in care echipele dvs. comunica cu platforma cloud Lifesize. Dispozitivele inregistrate ale tertilor devin locuri de intalnire pentru invitati, utilizatori de Skype for Business®, dispozitive terte neinregistrate si clienti sau sisteme de conferinta intr-o sala de intalniri virtuale Lifesize.

Fiabile si sigure

Mergeti la sigur si pastrati confidentialitatea informatiilor, dat fiind ca solutiile noastre sunt corelate cu IBM® Cloud, ceea ce inseamna ca orice conversatie va fi criptata.

Echipamente suportate

Polycom® RealPresence® Group Series
(310/300, 500, 700)
Polycom® HDX Series
(4000, 6000, 7000, 8000, 9000)
Cisco TelePresence®SX20
Cisco TelePresence®
Codec C Series
(C20, C40, C60, C90)

Pentru mai multe detalii, consultati documentatia producatorului.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii