fbpx

Extindem ecosistemul tehnologic si transformam autentificarea


RSA®, lider global in securitate cibernetica, isi extinde ecosistemul tehnologic pentru a conferi proceselor de autentificare un plus de forta, continuitate, caracter proactiv si general.

 

RSA ofera companiilor posibilitatea de a pune rapid si eficient in valoare toate tipurile de autentificare mobila moderna asigurand un nivel excelent de interoperabilitate intre solutia  RSA SecurID® Access si solutii terte, precum CyberArk Privileged Account Security Solution, Microsoft Windows Hello, Palo Alto Networks Next-Generation Firewall sau VMware Workspace ONE.

Pe masura ce organizatiile migreaza catre platforme si tehnologii cloud, mobile si IoT, acestea devin tot mai expuse la atacurile cibernetice. Avand aplicatii si dispoziive care ies din limitele fizice ale spatiului corporate, conceptul de identitate devine noul perimetru al retelei nedelimitate fizic, dar totodata si vectorul principalde atac utilizat pentru a patrunde in sistem si a extrage date critice. Ca atare, validarea identitatii utilizatorilor prin autentificare multi-factor (MFA) a devenit o practica esentiala in politicile de securitate.

“Multe organizatii se confrunta in prezent cu un urias risc de identitate generat mediile hibride care utilizeaza diverse resurse on-premises si in care ruleaza zeci de aplicatii SaaS, pe multiple platforme si servicii cloud –fiecare dintre acestea avand conturi si credentiale proprii,” afirma James Ducharme, Vicepresedite, Identity Products, RSA. “RSA si partenerii sai isi propun sa lege aceste insule de identitate, asa incat organizatiile sa beneficieze de un ROI mai consistent al investitiilor in solutii de securitate. Intentia noastra este sa furnizam o abordare moderna a procesului de autentificare prin plus de continuitate, caracter proactiv si general, transformandu-l in parte integranta a retelei si aplicatiilor de securitate.”

In programul RSA Ready, RSA colaboreaza cu peste 400 de parteneri tehnologici pentru a construi un ecosistem dedicat pentru solutiile cloud, web, on-premises, si cele mobile, cu scopul de a implementa autentificarea multi-factor. Acest ecosistem permite organizatiilor sa aplice metode moderne de autentificare puse la dispozitie de solutia RSA SecurID Access.

Pentru a afla mai multe detalii legate de ecosistemul RSA si de colaborarea cu partenerii sai tehnologici, va invitam pe pagina producatorului

 

 

RSA
RSA

Furnizor de solutii de securitate bazate pe informatii Analize de Securitate puternice si capacitati GRC de top din industrie RSA, Divizia de Securitate a EMC, este principalul furnizor de solutii de securitate bazate pe informatii. RSA ofera solutii pentru cele mai complexe si sensibile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii