fbpx

Extreme lanseaza primul Wireless AP WAVE2 al industriei


Extreme lanseaza primul Wireless AP WAVE2 al industriei, cu camere de supraveghere integrata pentru asigurarea vizibilitatii si a unui control imbunatatit.

Combinatia dintre Wireless LAN AP si camere IP pentru a le oferi clientilor o mai mare mobilitate, costuri mai mici si o mai mare securitate

Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR) a prezentat primul AP cu camera integrata Wave2 din industrie, ca parte a portofoliului ExtremeWirelessTM. AP3916i, un acces point 802.11ac Wave2 cu o camera integrata de inalta rezolutie, asigura costuri semnificativ reduse si o gestionare unificata, in comparatie cu solutiile traditionale in domeniul camerelor de supraveghere.

Extreme prezinta, de asemenea, AP3912i, un AP nou 802.11ac, Wave2 cu placa de perete, care asigura conectivitate cu fir si fara fir unificata, controlul fara intreruperi asupra dispozitivelor conectate si usurinta in utilizare, cu modelul sau simplu de instalare plug-and-play.

Noile modele de AP, 3916i si 3912i completeaza viziunea bazata pe software-ul Extreme pentru a ajuta clientii sa faca fata cresterii utilizarii dispozitivelor conectate si cererii tot mai mari de conectivitate de retea. Potrivit unui studiu recent realizat de Extreme, supravegherea video, controlul accesului fizic si sistemele de iluminat PoE sunt dispozitivele de constructie inteligenta IoT principale care ii privesc pe clientii fara un management unificat al conectivitatii cu fir si fara fir. Odată cu crearea solutiei unificate Extreme, clientii pot beneficia de vizibilitate, control si analiza completa pentru fiecare tip de dispozitiv cu capacitati noi si extinse pentru gestionarea dispozitivlor de constructie inteligenta IoT.

Noile AP-uri de la Extreme se potrivesc nevoilor in crestere ale multor medii de afaceri, inclusiv invatamant primar si liceal, invatamant superior, sanatate si hoteluri.

Caracteristici-cheie

3916i – AP cu camera integrata cu radio dublu 802.11ac Wave2 2×2

3912i – AP cu placa de perete cu porturi integrate LAN si PoE

Puncte de acces (AP) bazate pe flux cu Politica Layer 7 – Pentru prima data in industrie, AP-urile bazate pe flux de la Extreme asigura securitate granulara, vizibilitate si control asupra utilizatorilor, dispozitivelor si datelor care circula in intreaga retea, fara a sacrifica performanta transferurilor. Vizibilitatea si controlul centralizat al software-ului Layer 2 – 7 de la Extreme permit crearea unor politici IT in functie de context chiar la punctul de acces AP. Acest lucru faciliteaza segmentarea dispozitivelor, aplicatiilor si datelor IoT de la utilizatorii, dispozitivele si aplicatiile de afaceri, securizand astfel reteaua de activitate din IoT.

Functionalitati radio si Bluetooth – Fiecare AP include 3 radiouri pentru 2.4 GHz, 5 GHz care suporta 802.11ac Wave2 si un radio separat, care suporta BLE sau ZigBee pentru a sustine functiile de comunicare la poarta de acces (gateway) intre retele.

Economii de costuri – punctul de acces cu camera de inalta rezolutie a AP3916i determina reducerea costurilor legate de infrastructura de cablare comparativ cu camerele de supraveghere video implementate de obicei, in timp ce punctul de acces cu placa de perete AP3912i poate fi instalat intr-o placa de perete Ethernet care exista deja.

Flexibilitatea gestionarii – Aceste noi puncte de acces pot fi gestionate fara intreruperi prin intermediul ExtremeCloud™ sau prin gestionare de tip traditional la fata locului, asigurand o vizibilitate si un control fara egal al aplicatiei. Aceasta elimina posibilitatea blocarii arhitecturii si permite clientilor sa se deplaseze de la cloud la fata locului (sau invers), fara sa fie necesara scoaterea si inlocuirea (rip-and-replace) costisitoare a hardware-ului si software-ului.

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii