fbpx

Extreme Networks ales, pentru al cincilea an consecutiv, furnizor oficial de Wi-Fi la Super Bowl


Tehnologia Extreme Analytics va furniza o imagine detaliata, in timp real, asupra modului in care fanii utilizeaza aplicatii, video, retele sociale si imagini pe parcursul celei mai importante competitii sportive a anului.

Conectivitatea si analiza transferului de date in timp real au devenit mai importante decat oricand pentru experienta fanilor, asa cum s-a constatat la editia anterioara Super Bowl LI, care a atins un record de 11,8 TB de date transferate prin retea. Pentru o mai buna vizibilitate a retelei si o experienta superioara a fanilor in timpul Super Bowl LII, Extreme Networks, furnizor oficial al serviciului de Wi-Fi, va implementa o solutie exclusivista pe stadionul US Bank din Minneapolis, bazata pe solutia ExtremeAnalytics ™ si pe renumitul program Wi-Fi Coach ™.

De cand a devenit partener NFL in 2014, Extreme a furnizat solutii Wi-Fi de inalta densitate pentru 10 echipe NFL si a furnizat analize complexe ale traficului de date Wi-Fi pentru alte 12 echipe NFL. In tot acest timp, Extreme a constatat ca utilizarea datelor la Super Bowl creste cu peste 268%, cu un accent deosebit pe social media. In numai un an, de la Super Bowl 50 la Super Bowl LI, volumul de date vehiculate pe retelele sociale a crescut cu 55%. Bazandu-se pe aceste informatii utile furnizate de solutia ExtremeAnalytics, se poate intelege mai exact modul in care fanii interactioneaza cu jocul, asa incat experienta lor in zilele competitiei sa poate fi imbunatatita.

Date despre implementarea Extreme Networks la Super Bowl LII

  • Analiza transferului de date, in timp real – Examinarea analizelor furnizate de solutiile Extreme permite administratorilor de retea sa identifice varfurile de utilizare si modul in care fanii interactioneaza cu jocul prin intermediul retelelor sociale si a aplicatiei Game Day. Aceste informatii sunt furnizate in timp real pentru a permite actiuni imediate.
  • Instructori Wi-Fi in teren – Pentru a oferi fanilor asistenta la fata locului, 20 de instructori certificati Wi-Fi Extreme Networks vor fi prezenti si distribuiti pe intregul stadion. Fanii pot aborda acesti instructori pentru a primi indrumari sau detalii in legatura cu conectivitatea si accesul la aplicatia Super Bowl Game Day. In plus, instructorii vor monitoriza retelele sociale pentru a oferi suport pentru o buna conectivitate in retea, contribuind astfel la asigurarea conectivitatii constante pentru fanii si personalul IT.
  • Solutie Wi-Fi pop-up – In plus fata de analiza traficului de date si de furnizarea de asistenta pentru utilizatori, Extreme va implementa un serviciu de Wi-Fi temporar si in locatiile afiliate la Super Bowl, inclusiv la Centrul de Operatiuni de Zi pentru Super Bowl si Restaurantul “Seven Steakhouse Sushi & Rooftop” pe durata competitiei. Wi-Fi-ul de mare viteza, stabil si sigur, pe care ExtremeWireless ™ il implementeaza, va oferi conectivitate pentru fani si clientii restaurantului.

Aaron Amendolia, VP, Servicii Tehnologia Informatiei, The National Football League
„Extreme Networks este partener NFL de cinci ani si, in fiecare an, ne-am bazat pe solutiile si suportul de neegalat. Implementarea solutiei ExtremeAnalytics ne ofera o perspectiva asupra modului in care fanii imbratiseaza tehnologia in timpul jocului, astfel incat sa putem imbunatati experienta acestora. Programul Extreme Wi-Fi Coach este o parte importanta a ospitalitatii noastre, deoarece tehnologia reprezinta o parte importanta a modului in care oamenii traiesc si impartasesc experienta lor la Super Bowl.”

John Brams, Director, Hospitality, Sports and Entertainment, Extreme Networks, Inc.
„Suntem incantati sa continuam parteneriatul cu NFL pentru Super Bowl LII pe stadionul Bank of America din Minnesota. Divizia dedicata sporturilor si divertismentului a fost prima care a abordat cu succes provocarea de a furniza Wi-Fi de inalta densitate pentru fanii din stadion. De asemenea, am fost primii care am oferit pentru NFL si echipelor sale acces la analize granulare Wi-Fi, oferind informatii valoroase despre comportamentul fanilor privind utilizarea conexunii la Internet in ziua jocului.”

Mai multe detalii, gasiti in comunicatul oficial.

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii