fbpx

Extreme Networks: furnizor de top pentru solutii de retelistica dedicate pentru accesul LAN Wired si Wireless


Organizatiile au avansat si au depasit faza elementara de conectivitate. In prezent, utilizeaza aplicatii de retea si au tot mai mare flexibilitate pentru a diferentia furnizorii de retelistica si de solutii de acces.

Un recent studiu Gartner legat de solutiile de retelistica atrage atentia asupra catorva elemente cheie:

  • Capabilitatile solutiilor de retelistica pot varia semnificativ atunci cand sunt instalate in medii LAN wired sau wireless.
  • Aplicatiile de gestionare a serviciilor de retea (precum cele de control al accesului, de impunere a politicilor sau de servicii locale) reprezinta un element critic in alegerea unei solutii potrivite pentru o organizatie
  • Consolidarea solutiilor de la diversi furnizori, necesara in cazul infrastructurilor complexe, a plasat intregi portofolii de solutii de retea sub o noua egida, conducand la schimbari potentiale a zonei de servicii pentru clienți, de integrare a produselor sau suportul acordat acestora.

Cum se vad capabilitatile critice ale solutiilor de retelistica din piata?

Iata scorul inregistrat de solutiile dedicate pentru Unified Wired si Aces WLAN, in functie de producator:

Extreme Networks: furnizor de top pentru solutii de retelistica dedicate pentru accesul LAN Wired si Wireless 1
Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii